Caterina Masetti Zannini en Pierre Gasly

Pierre Gasly en Caterina Masetti Zannini waren dus samen sinds 2018. We weten niet precies wanneer de twee uit elkaar zijn gegaan, maar dat werd ons duidelijk door de Instagram posts met de coureur Callum Ilott. Wie is Catarina Masetti Zannini?

Ze is in ieder geval een plaatje om te zien. Deze slimme 22-jarige is student ruimtevaarttechniek. Geen dom meisje, maar een slimme vrouw. Als Caterina niet in de boeken zit, dan is ze op reis. Leuke trips tussen het racen door zorgden natuurlijk voor allerlei mooie plaatjes op Instagram. De reizen met Pierre Gasly zijn nu voorbij, maar met Callum Ilott kan het weer doorgaan.

Pierre Gasly is wel bekend onder onze Formule 1 fans. Hij is een Frans autocoureur van het team AlphaTauri, samen met de Japanner Yuki Tsunoda. Dat Gasly succesvol is in de autosport, dat is geen geheim meer. Hij heeft het geschopt tot het hoogste niveau, dus chapeau! Dat dit voor veel aandacht zorgt van het andere geslacht, dat zal je ongetwijfeld ook niks verbazen. Pierre Gasly heeft nu namelijk alweer een andere vriendin, de knappe Katerina Berezhna.

Coureur Callum Ilott is haar nieuwe vriend

Callum Ilott is een Brits autocoureur. In 2015 was hij lid van het Red Bull Junior Team, het opleidingsteam van het Formule 1-team Red Bull Racing, en sinds 2017 is hij lid van de Ferrari Driver Academy, het opleidingsteam van Ferrari. Hij is 23 jaar. Ilott is onder ander een Indycar driver voor juncosracing en F1-test driver Ferrari. Hij is in 2021 derde geworden bij Le Mans 24H 2021 en tweede in forumle 2 2020.

Hij gaat dus sinds kort met de bloedmooie Caterina. In augustus 2021 werd de eerste foto samen gepost. Na die foto volgden er meerdere foto’s. Vooral Caterina Masetti Zannini laat op haar Instagram zien dat de twee dolgelukkig zijn.

Zie hieronder meer foto’s van de knappe dame in kwestie:

Benieuwd met wat voor vrouwen de mannen in de racewereld een relatie hebben? Bekijk dan de knappe ex-vriendinnen van de F1-coureurs.