De terugkeer van legende George Clooney

George Clooney is één van de meest getalenteerde acteurs die Hollywood rijk is. Mensen over de hele wereld genieten al decennia lang van de acteerkunsten van deze man. Dat de stijlvolle acteur te zien was in een rol was een lange tijd geleden. Hij speelde zijn laatste rol helemaal terug in 2016, in de film Money Monster. Sindsdien is ‘ie enkel een keer op het scherm te zien geweest in een interview met David Letterman in 2018. Maar nu is hij terug van weggeweest. In deze nieuwe serie speelt hij namelijk één van de hoofdrollen. Naast dat Clooney een belangrijke rol vervult in deze film is hij ook nog eens een van de uitvoerend producenten. Een bezig mannetje dus.

Catch 22 George Clooney

Serie met vernieuwend concept

Catch-22 is een miniserie, dat houdt in dat er maar 6 afleveringen van geschoten zijn. De miniserie is een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Joseph Heller. In dit boek beschrijft de auteur alles dat mis is met zaken als oorlog en kapitalisme, dit doet hij op een absurdistische wijze. Deze miniserie neemt deze manier van vertellen over en dit uit zich vaak in hilarische taferelen. De makers van deze serie hebben goed hun best gedaan om de Tweede Wereldoorlog zo grappig mogelijk in beeld te brengen. Het laat zien dat je zaken als oorlog op een geniale wijze kunt combineren met zwarte humor. Dit blijkt wel uit de trailer. Er is verder niet veel bekend over het verhaal. Om daar meer te weten over te komen moeten we dus op wachten tot de serie uit is.

Catch 22 George Clooney MAN MAN

Releasedatum bekend gemaakt

Alle mensen die nu erg benieuwd zijn naar deze nieuwe miniserie moeten helaas nog eventjes wachten. Vanaf 17 mei kan iedereen genieten van deze nieuwe oorlogsserie. Je moet echter wel in het bezit zijn van een account op de streamingsdienst Hulu. Dat zal voorlopig het enige medium zijn waar de serie te bekijken valt.

Catch 22 George Clooney MAN MAN

Kun jij niet wachten tot de releasedate van deze nieuwe mini-serie? Gelukkig zijn er nog genoeg andere films met George Clooney als acteur.