Het grote succes van Carpool Karaoke

Waarschijnlijk ben je de filmpjes van de Britse presentator en grappenmaker James Corden weleens tegengekomen op YouTube. Tijdens zijn Carpool Karaoke pikt hij bekende Amerikaanse wereldartiesten op om een stuk te rijden. Tijdens het rijden stelt hij hen vragen over muziek, hun leven en hun carrière. Dit gaat gepaard met het zingen van de beste hits van de desbetreffende artiest of covers van andere nummers. Sterren als Elton John, Paul McCartney, Kanye West, Britney Spears, Jennifer Lopez en Ed Sheeran namen al eens plaats naast James voor de Carpool Karaoke.

Oplettende fan doet ontdekking

De filmpjes zorgen nogal eens voor verrassingen. Zo blijkt Adele super goed te kunnen rappen. Een oplettende fan was laatst ook verrast door iets heel anders. Er is namelijk een filmpje opgedoken waarin de auto van het programma te zien is. De persoon die het filmpje opneemt, spot al gauw dat Justin Bieber in de auto zit. Op zich al een leuke vondst, maar als je goed kijkt naar het filmpje valt er nog iets op.

Carpool Karaoke blijkt nep te zijn

Het blijkt dat de auto die wordt gebruikt voor Carpool Karaoke extra wielen heeft en wordt voortgetrokken door een vrachtwagen. James Corden rijdt dus niet zelf tijdens de opnames. Ergens is dit begrijpelijk, zodat hij zich zo goed mogelijk kan richten op het interviewen en (mee)zingen. Toch zijn veel fans verrast over de ontdekking. Voor degene die de filmpjes nog nooit heeft gezien of er geen genoeg van kan krijgen vind je hieronder een voorbeeld.