De actrice speelt Camila Roman in de Netflix-serie Perfil Falso

De 32-jarige Carolina Miranda Olvera is een Mexicaanse actrice, die onder andere heeft gespeeld in Los Rey en de bekende Netflix-serie Who Killed Sara?, waar zij de rol van Elisa Lazcano op zich nam. Omdat de brunette hier fantastisch werk heeft geleverd, is Carolina Miranda nu opnieuw te zien op Netflix in de sensuele serie Perfil Falso.

In deze serie neemt Carolina de rol van Camila Roman op zich. Zij maakt een profiel aan op een online dating-app, waar zij op zoek is naar de man van haar dromen. Maar al snel veranderen haar dromen in nachtmerries en komt zij erachter dat de man waar zij voor valt een keiharde leugenaar is. Camila komt terecht in een web van leugens, bedrog en heel veel scènes tussen de lakens. En bij het zien van deze trailer krijgen wij het echt ontzettend warm, want Carolina is een prachtige verschijning. Wat vooral komt door haar donkere lokken en verleidelijke blik in combinatie met haar afgetrainde lichaam. Zeker een reden om de serie te kijken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door caromirandaof (@caromirandaof)

De Instagram van Carolina Miranda

Gelukkig voor ons kun je Carolina Miranda ook bewonderen op social media. Zo is zij enorm actief op Instagram, waar zij inmiddels 1,4 miljoen fans heeft weten te verzamelen. Deze fans voorziet Carolina regelmatig van bloedmooie foto’s in bikini die nét genoeg aan de verbeelding overlaten. Maar weet zij hen ook te verrassen van hele classy foto’s tijdens fotoshoots, waarbij haar blik opnieuw boekdelen spreekt. We kunnen wel stellen dat Carolina een van de mooiste brunettes is die wij ooit hebben gezien. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn? Zie hieronder dan een selectie van onze favoriete foto’s van Carolina op Instagram en oordeel zelf maar over deze fantastische vrouw:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door caromirandaof (@caromirandaof)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door caromirandaof (@caromirandaof)