Maak kennis met Bo Raaijmakers

De 26-jarige Bo Raaijmakers is een hele knappe dame van Nederlandse bodem die wij jou simpelweg niet konden laten ontgaan. Maar Bo is niet alleen knap, zij beschikt over de perfecte combinatie van the beauty and the brains. Zo heeft zij een studie Communicatie afgerond en werkt zij inmiddels als accountmanager.

Echter is het niet alleen maar serieus werken voor de brunette, want zij ook zeker  in voor een feestje. Zo was zij een aantal jaar geleden barvrouw op Mallorca bij Club NL, waar zij in onze optiek de mooiste barvrouw van het eiland was.

 Ze is op Instagram een hit

Verder timmert Bo ondanks haar drukke leventje ook aan de weg als content creator op social media. Zo heeft zij inmiddels al ruim 5K volgers op Instagram weten te verzamelen die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s uit haar privéleven. Aan die foto’s is onder andere te zien dat Bo erg reislustig is. Zo heeft zij de afgelopen tijd jaloersmakende tripjes gemaakt naar Barcelona, Kaapstad, Ibiza en Zwitserland. Tijdens deze vakanties weet zij ons veelal te verrassen met prachtige foto’s in zonnige outfits en bikini’s op bijzondere locaties. Hierdoor begrijpen we maar al te goed waarom mensen ervoor kiezen om Bo op hun tijdlijn voorbij te zien komen, want met haar bruine lokken, lichte ogen en haar prachtige figuur is ze een bloedmooie verschijning.

Naast al deze reisjes is ook te zien dat Bo alles uit het leven haalt in Nederland en dan ook regelmatig tijd met haar vriendinnen doorbrengt. We kunnen dus wel stellen dat ze een echte levensgenieter is. Zie hieronder een selectie van Bo Raaijmakers haar mooiste foto’s op Instagram en vergeet ook niet op volgen te klikken hè, dan kun je deze dame namelijk veel vaker voorbij zien komen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo (@boraaijmakers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo (@boraaijmakers)