De Philips Biertap Perfect Draft HD3720/25 van de Lidl

De zomer komt eraan. Hoog tijd om het bier rijkelijk te laten vloeien, toch? Als jij ook zo’n groot bierliefhebber bent als wij, dan hebben we nu de ideale gadget voor je. De Lidl verkoopt de Philips Biertap Perfect Draft HD3720/25. Deze is zo eenvoudig in gebruik, dat je nooit meer losse flesjes wil.

In de biertap kan wel zo’n zes liter bier. Naast dat er dus enorm veel in de tap kan, blijft je bier ook nog eens extra lang vers. Tot wel 30 dagen blijft jouw bier lekker in de tap. Dit komt doordat de tap ook zelf verkoelt. Wanneer de tap de perfecte drie graden bereikt, zie je een icoontje op de display. Op deze display kan je dus de temperatuur zien, hoeveel dagen je bier nog vers blijft en zie je hoeveel er nog in de tap zit. Hoe handig is dat!

De Lidl verkoopt nu een luxe Philips biertap (1)

Biertap

Philips €273,75 Shop nu

De luxe biertap is eenvoudig in onderhoud

Dan denk je nu misschien: dan heb je misschien geen flesjes om op te ruimen, maar de tap moet nog steeds schoongemaakt worden. Dat klopt inderdaad ja, maar het is echt weinig tot geen werk. Bij elk nieuwe vat dat je koopt, krijg je namelijk een nieuwe slang. De oude hoef je dus alleen maar te verwijderen. Daarnaast kan je de tapkraan er gemakkelijk afhalen en even afspoelen en kan je de lekbak gewoon in de vaatwasser zetten.

Je zou misschien denken dat zo’n biertap heel zwaar is en lastig is om op te bergen, maar dat is bij deze biertap niet het geval. De tap is zelf maar 49,4 x 26,1 x 44,4 cm. Zonder het vat erin weegt de tap ook maar 1,2 kilo. Met het vat erbij wordt het natuurlijk wel wat zwaarder, maar nog steeds is de tap dan maar 7,2 kilo. Check de website van de Lidl voor de prijs en meer informatie.