Carmen Electra laat menig mannenhart sneller kloppen

Carmen Electra lijkt ten alle tijden de aandacht te trekken. Ze verscheen jaren geleden in Baywatch, waar ze vanaf seizoen 8 de rol van Lani McKenzie vervulde. Na twee seizoenen levens te hebben gered, vond ze het tijd voor iets nieuws en gooide ze haar rode swimsuit in de ring. De blondine verhuisde naar New York, als poging daar een glansrijke carrière in de entertainmentwereld neer te zetten. En dat lukte.

Electra schitterde onder andere in de films Scary Movie, Date Movie, Epic Movie en Disater Movie en zelfs in de groep Pussycat Dolls wist zij te schitteren. Carmen groeide naast haar acteerkwaliteiten verder in de muziekwereld en ging zelfs mee op tournee met de enige echte Prince. Een leven als een popster zag ze wel zitten en bracht hierna verschillende albums en singles uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carmen Electra (@carmenelectra)

Ondanks haar grote succes verscheen de knappe Baywatch-actrice naar verloop van tijd steeds meer naar de achtergrond. Dit tot grote teleurstelling van de fans, die geen genoeg van Electra konden krijgen. Carmen leek even uit de run te zijn, maar is weer meer dan terug. De blondine laat menig mannenhart sneller kloppen en wij snappen heel goed waarom. Ze is meer dan hot en blaast ondanks het bijna aantikken van het vijftigste levensjaar, iedereen weg met haar prachtige figuur.

Electra waagt zichzelf in een uitdagend pakje op Instagram

Voormalig Baywatch-babe Carmen Electra zorgt zelfs voor zomerhitte tijdens de koude winterdagen. Carmen mag zichzelf bijna toevoegen aan het lijstje van de mooiste vrouwen boven de 50, ze loopt er nog fitter dan ooit bij. Carmen Electra valt nog steeds in de smaak bij dezelfde doelgroep als tientallen jaren geleden en deelt regelmatig de fijne beelden op haar Instagram. Met meer dan een miljoen volgers is de actrice een absolute lust voor het oog en kunnen wij niet genoeg krijgen van haar vakantietripjes, stijlvolle jurkjes en pikante outfits. De bloedmooie Carmen Electra verblijde haar fans onlangs weer met een sensuele fotoshoot in een heel erg gewaagd pakje. Geniet hieronder van de exclusieve beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carmen Electra (@carmenelectra)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carmen Electra (@carmenelectra)