De muzikale carrière van saxofoniste Candy Dulfer

Candy Dulfer (53) is een Nederlands saxofoniste, geboren in Amsterdam, en de dochter van van de bekendste saxofonisten uit de Nederlandse historie: Hans Dulfer. Candy heeft samengespeeld met de grootste artiesten ter wereldm, zoals Prince, Beyonce, Aretha Franklin en Nile Rodger van Le Chic The Freak. De Nederlandse ster heeft nu samen met haar partner Rafael Nagelkerke een schitterende woonboerderij gekocht in Amsterdam waarmee een ware droom voor haar is uitgekomen.

 

Ze betaalt een vermogen voor de woning

Candy en haar partner hebben 1.395.000 euro betaald bij een vraagprijs van 1.5 miljoen euro. De woningmarkt is momenteel in een daling, daardoor zijn mensen niet meer genoodzaakt om flink over te bieden om een woning te kunnen bemachtigen. Een bekende Nederlander die dat een tijd terug wel deed, is Suzanne Schulting. Zij heeft ondertussen een megabedrag verloren door de daling van huizenprijzen.

Zeker 105.000 euro minder betalen dan de vraagprijs is natuurlijk hartstikke mooi, maar wat voor woning krijgen Candy Dulfer en haar partner voor dit geld?

Prachtige woonboerderij gelegen in Amsterdam

De woonboerderij heeft een riante woonoppervlakte van maar liefst 307 m2, bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 610 m2 en beschikt over vijf slaap- en drie badkamers, allen verdeeld over vier woonlagen. De badkamers zijn alle drie voorzien van vloerverwarming. Ook is er een guesthouse aanwezig waar meer dan genoeg ruimte voor bezoek is. De open keuken is voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur en staat in verbinding met het eetgedeelte en de woonkamer.

Vanuit het woongedeelte van dit huis kom je via een paar treden in de tussenverdieping in een glazen uitbouw, waar zich een aparte kamer als thuisbioscoop en een lichte werkruimte bevindt. De tuin is ook hartstikke mooi. Deze is voorzien van diverse terrassen waar je lekker tot rust kan komen wanneer het zonnetje lekker schijnt. En ook de auto parkeer je gerust op je eigen oprit waar meer dan voldoende parkeerplekken staan.Zie hieronder een aantal foto’s of bekijk de site van Bekendeburen.nl:

Woning Candy Dulfer

Woning Candy Dulfer