Camper in een Mercedes-Benz

Deze vette camper is gebouwd op een Mercedes-Benz Sprinter 3500. Hij is gemaakt door Advanced RV. Dit bedrijf is gestart door een werktuigbouwkundig ingenieur die Mike Neundorfer heet. Hij verkocht zijn eigen bedrijf die gericht was op het bestrijden van milieuvervuiling om campers te gaan bouwen. Één van deze campers is ‘The Last Resort’ die wij niet onbesproken willen laten.

Camper

Een stel verkocht hun huis voor deze camper

Afgelopen januari was deze camper af en konden de kopers hem in gebruik gaan nemen. Hij is namelijk gebouwd op verzoek van een stel die hun huis wilden inwisselen om vanaf nu in deze camper te gaan leven. Hun kinderen hadden het huis verlaten en nu wilden ze de rest van de wereld ontdekken. Ze wilden dat de camper nog redelijk compact was, zodat ze ook door de stad heen zouden kunnen rijden. Daarom was het belangrijk dat er goed gebruik zou worden gemaakt van de ruimte die binnenin het voertuig tot de beschikking was.

Slaapgedeelte

De opdrachtgevers hebben geholpen met het ontwerp

Het stel was nauw betrokken bij het ontwerp van het bijzondere voertuig. Zo hebben ze bijvoorbeeld zelf de bekleding en het aanrecht gekozen. Hier is een hele brute camper uitgekomen. Van buiten lijkt die misschien niet al te spectaculair maar van binnen is die heel gaaf.

Camper in Mercedes-benz

Wat zit er allemaal in de camper?

In de camper zit een badkamer met een douche. De keuken beschikt over een oven, wastafel en een espresso machine. Waneer de keuken niet gebruikt wordt kan het tweepersoonsbed vergroot worden waardoor er nog meer ruimte in het ‘slaapgedeelte’ is. Ook hoef je je niet te vervelen. In de camper zit een WiFi verbinding, Apple TV en een computerscherm die uitgeklapt kan worden boven het bed zodat er vanuit bed tv kan worden gekeken.

Camper

Op het dak zitten beveiligingscamera’s en LED lichten. Ook is er air-conditioning aanwezig als het te warm is er een verwarming voor als het te koud is. Dit draagt er aan bij dat dit busje het hele jaar door, in alle seizoenen gebruikt kan worden.

Beveiliging

Toilet

Garage