Van legerwagen tot camper

Deze camper is gemaakt vanuit een legerwagen. Je kan je wel voorstellen dat dit er heel vet uit komt te zien. In de praktijk is er een grote cabine op een legerwagen gebouwd. Je kan ermee doen en het inrichten hoe jij het wil. Het kan vooral handig gebruikt worden om in te slapen. In deze camper zit geen douche, keuken en toilet of iets dergelijks. Als je hem dus gaat gebruiken om ermee te reizen moet je er wel voor zorgen dat je steeds op een plek staat waar deze faciliteiten beschikbaar zijn.

Camper Leger vrachtwagen

Wat heeft deze camper te bieden?

De camper is van het merk MAN. De tellerstand staat op 41.780 kilometer. Hij is dus al flink gebruikt en zeker niet nieuw. De model van de camper komt dan ook uit het jaar 1978. Diesel is de brandstof die je erin moet doen. Het hele voertuig is 802 centimeter lang en 250 centimeter breed. De binnenafmetingen van de cabine zijn als volgt: 480x235x195 centimeter. Als je hem aanschaft krijg je er een reservewiel bij. Ook zit er een verwarming in en heeft die vierwielaandrijving. Een aanhangwagenkoppeling is ook aanwezig. Ondanks dat deze camper al een aantal jaartjes meegaat, verkeert die nog in zeer goede staat.

Besturing

Hij heeft geen vaste prijs

De prijs van deze camper staat op voorhand niet vast. Je moet hier namelijk op bieden om een kans te maken om hem over te nemen. Als je hem wil bezichtigen moet je naar Nieuwediep gaan want dat is waar hij nu staat.

DIY-project

Als jij nou ook een groot voertuig tot je beschikking hebt of wilt kopen kan het vet zijn om er zelf een camper van te maken. Dat zou toch wel een heel tof DIY-project zijn. Er zijn al velen die je voor zijn gegaan en die daar zeker geen spijt van hebben gehad.

Check de foto’s van de vrachtwagen hieronder:

Cabine

Camper leger vrachtwagen

Achterkant