Camila Giorgi is een van de knapste tennissters

De 29-jarige Camila Giorgi is voor velen niet geheel onbekend. Zo verdiende ze ruim 4 miljoen aan prijzengeld. Daarmee is ze één van de beste tennissters van haar land. Overigens komt dat niet zomaar ergens vandaan: haar vader is ook fanatiek tennisser. Sergio Giorgi is nu haar coach en haar moeder ontwerpt de tenniskleding van Camila.

Het komt niet vaak voor dat Giorgi intieme foto’s deelt op haar Instagram. Beter gezegd: ze is hartstikke netjes met wat ze post. Alleen gebeurde er afgelopen maand iets waar alle volgers door werden verbaasd: ze gooide haar hele Instagram vol met lingeriefoto’s.

Camila Giorgi op Instagram

En dat was voor veel volgers Γ©cht een verrassing. Normaal blijft Camila namelijk heel erg binnen de lijntjes op haar Instagram en post ze nooit iets intiems. Nu dus wΓ©l. En wanneer je iets doet, moet je het ook goed doen. Dat heeft Camila ook zeker gedaan, want ze postte niet één, maar in totaal 9 foto’s op haar Instagram waar ze uit de kleren ging. Dit deed ze om een lingeriemerk te promoten en onze ogen is dat haar heel goed gelukt.

Natuurlijk bleven de foto’s niet onopgemerkt. Maar dat zou ook heel gek zijn, met de ruim 330 duizend volgers die ze inmiddels heeft verzameld. De foto’s in lingerie werden dan ook massaal geliked door haar volgers. De populairste haalde zelfs ruim 53 duizend likes. Dat is niet alleen voor de tennisster een mijlpaal, maar waarschijnlijk ook voor het lingeriemerk dat hiermee veel aandacht kreeg.

De beste foto’s in lingerie

Natuurlijk hebben we alle foto’s in lingerie van haar voor je verzameld. En dat niet alleen: we hebben gelijk alle mooie foto’s van de tennisster op een rij gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken naar de perfecte plaatjes. EΓ©n ding wordt wel duidelijk door de foto’s: Camila Giorgi is één van de knapste dames van ItaliΓ«.