1. BBQ Plancha van Grill Guru

Creëer onvergetelijke momenten met de BBQ Plancha van Grill Guru. Buiten koken moet volgens Grill Guru makkelijk, toegankelijk en vooral leuk zijn. Het merk heeft al veel impact gemaakt met kwalitatief en aantrekkelijk barbecue-aanbod, zoals keramische BBQ’s en pizzaovens. Met de introductie van de BBQ Plancha omarmt Grill Guru een nieuwe categorie, namelijk die van de houtgestookte plancha BBQ.

BBQ-Plancha-Grill-Guru vaderdag cadeaus

De BBQ Plancha heeft een uniek design, dat met drie hittezones perfect gaart, warmhoud- en extra werkruimte biedt en een gemakkelijke, plezierige en vooral sociale buitenkookervaring garandeert. Terwijl op de plancha de heerlijkste gerechten garen, ben jij als fanatiekeling onderdeel van het feest en kun je zorgeloos en gezellig deelnemen aan alle gesprekken.

plancha grill guru

BBQ Plancha

Grill Guru €899,00 Shop nu

2. Jura 12 Year Old Whisky

Is jouw pa een whiskybaas? Dan zal hij ongetwijfeld van Schotse single malt gaan genieten. Jura, een bekroonde single malt whisky, komt van het eiland Jura, een werkelijk waar magische plek met slechts 212 inwoners. De whisky wordt er al meer dan twee decennia lang gemaakt door deze kleine eilandgemeenschap.

whiskey

Liefhebbers kennen de single malts van Jura al langer. De whisky’s onderscheiden zich door hun subtiele smaak en unieke karakter. De Jura Signature Collection bestaat onder andere uit een Bourbon Cask, Rum Cask, en single malts die 10 en 12 jaar hebben gerijpt. De Jura 12 Year Old is een bijzonder cadeau voor Vaderdag, met warme tonen van kruiden, banaan en citrus.

jura single malt 12 years

12 Years Old Single Malt

Jura €48,99 Shop nu

3. Vagabond sandalen

Heb jij een beetje een stijlvolle pa, dan kan je altijd gaan voor een mooi kledingstuk of accessoire. Alleen kunnen veel mensen van onze generatie het beamen: onze vaders zijn vaak vooral van comfort. Onze tip: voeg die twee werelden samen.

sandalen zwart

Seth

Vagabond €100 Shop nu
sandalen bagabond

Nate

Vagabond €100 Shop nu

Geef je pa een kwalitatief goed paar slippers of sandalen. Dan hebben we het niet over een paar plastic stappers, maar over lederen items. Neem eens een kijkje bij de collectie van Vagabond. Daar slaag jij zonder twijfel. NEem een voorbeeld aan de Seth en de Nate sandalen: ook jouw pa zal deze stijlvol kunnen rocken deze zomer.

4. Moncler Pour Homme Sunrise

Moncler Pour Homme Sunrise is een aromatische, houtachtige geur voor de mannen onder ons die houden een sensualiteit. Sterk, maar met een gevoelige explosie van frisheid, verrijkt met elegante suède noten en verfijnde kruidige houtsoorten.

moncler pour homme sunrise vaderdag luchtje

De geur opent met een uitbarsting van frisheid: Italiaanse bergamot, citroen en bevroren roze bessen prikkelen de zintuigen. De zachtheid van suède ontmoet de aromatische warmte van salie en rokerige Indonesische nootmuskaat in een elegant spel van contrasten.

moncler pour homme luchtje vaderdag

Pour Homme Sunrise

Moncler €80,00 Shop nu

 

Met een van deze geweldige cadeaus zit je zeker goed. Vergeet niet om ook een leuke activiteit met Vaderdag te plannen om de dag helemaal compleet te maken!