Een klassiek spelletje van de Action

Of je nu een dagje naar het park gaat, lekker gaat barbecueën in de achtertuin of een middagje op het strand ligt. Dit spelletje van de Action is een perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Het pittenzak werpspel van de Action is een echte klassieker. De meeste zullen het wel kennen, maar voor wie het niet kent: het spelletje van de Action bestaat uit een houten bord met in dit geval een gat. Soms heb je een bord van meerdere gaten met verschillende groottes. In dit geval dus een gat en een set kleurrijke pittenzakken. Het doel is simpel: gooi de pittenzakken in het gat en scoor punten. Het spel is makkelijk op te zetten en te begrijpen, waardoor het ideaal is voor spontane momenten.

 

Voordelen van het pittenzak werpspel

Het is een spel dat voor iedereen toegankelijk is.  Het is makkelijk genoeg voor kinderen om aan mee te doen, maar uitdagend genoeg om volwassenen te vermaken. Daarnaast speel je voor de punten dus zorgt het voor wat competitiviteit. Zelfs de oudjes uit de familie kunnen meedoen, zonder zich in het zweet te werken.

werpspel pittenzak action

Verder is de draagbaarheid een groot voordeel. Het is niet zwaar en past makkelijk in een extra tas. Je kunt het dus makkelijk in de auto gooien of meenemen op de fiets.

Een van de beste dingen aan dit spel is de prijs. Voor slechts € 7.95 scoor je het en heb je een tijd van plezier. Je kunt er het ijs mee breken op een feestje en tussendoor kun je bijkletsen met vrienden of familie.

Een tip voor de echte spelers

Als je dit toch nog iets te saai vindt hebben we nog een tip voor je! Bij de Action kun je meer van dit soort leuke activiteiten kopen. Haal bijvoorbeeld meer van dit soort bezigheden en zo heb je al snel verschillende spellen die je kunt doen! Dan hou je wat variatie voor een lage prijs.