Het is alweer begin februari en dat betekent dat we niet meer lang hoeven te wachten tot Valentijnsdag. In het kader van deze dag brengt het Amsterdamse sieradenmerk mensen dichter bij elkaar. Zij organiseren met hun pop-up café – Buddha to Buddha’s House of Valentine – de ultieme date in hartje Amsterdam.

Buddha to Buddha’s House of Valentine

Dit jaar helpt Buddha to Buddha iedereen (die daarvoor openstaat) met een date om nooit te vergeten. Van 7 tot en met 14 februari opent het sieradenmerk een pop-up café op de Haarlemmerdijk 180 in onze hoofdstad. Wil jij een nieuwe vlam meenemen naar het pop-up café? Een oude liefde nieuw leven inblazen? Of verkies jij lust over liefde en wil je meerdere mensen tegelijkertijd daten? It doesn’t matter. Het is allemaal mogelijk bij het tijdelijke Valentijns café van Buddha to Buddha. Iedereen is hier welkom.

buddha to buddha valentijnsdag

Daten met Valentijnsdag

Buddha to Buddha’s House of Valentine is verdeeld in maar liefst vier verschillende zones, allen zo ingericht dat je degene(n) die je meeneemt naar deze liefdevolle plek zowel fysiek als mentaal beter leert kennen. Van een ruimte met een knusse café vibe tot een ruimte waar het extra spicy wordt. Een ultieme date ervaring die jou door de eerste date heen helpt of de sleur van je zoveelste date doorbreekt.

buddha

Bovendien is er voor deze gelegenheid een speciaal kaartspel ontwikkeld om alles wat spannender te maken en jouw ontdekkingstocht te versnellen. Het spel is voor alle bezoekers van House of Valentine én ook verkrijgbaar bij de Buddha to Buddha juwelier – zowel instore als online.

Dus zoek jij nog een leuke Valentijnsdag-activiteit? Neem dan jouw geliefde, Tinder-date of goede vriend(in) mee naar House of Valentine. Dagelijks is iedereen welkom tussen 16.00 en 22.00 uur. Wip even op goed geluk binnen of reserveer hier de tickets voor de een date om nooit te vergeten.