Oude foto’s van vroeger herhalen

Niks gaat boven de nostalgie van een doos vol oude foto’s. Tegenwoordig is het heel normaal om altijd een camera bij de hand te hebben en alles altijd en overal vast te leggen. Maar toch was het juist zo leuk om alleen speciale momenten vast te leggen om hier later op terug te kunnen kijken. Voor de meeste mensen belanden deze kiekjes in een fotoalbum of in een doos op zolder. Deze kun je natuurlijk laten voor wat ze zijn, maar je kunt er ook een hele moderne spin aan geven, zoals deze mannen.

Zij vonden oude familiekiekjes  en hadden het hilarische idee om identieke remakes van de foto’s te maken. Ze kozen uiteindelijk voor 13 familiefoto’s en zijn met de mensen uit de originele foto’s op zoek gegaan naar de juiste locaties. Daar hebben zij geprobeerd om de foto’s na te maken, met kleding en al. Zie hieronder de video met alle foto’s:

 

Lijkt jou dit nou ook een hartstikke leuk idee? Je kunt dit natuurlijk makkelijk met je eigen oude foto’s doen. Trommel de desbetreffende mensen op en ga eens lekker met z’n allen oude verhalen ophalen. Dit is leuk om te doen bij familiebijeenkomsten of een reünie met vrienden van je basisschool. Hoe dan ook, het levert hilarische plaatjes op.

Lees ook: Tweelingbroers volgen 12 weken lang ieder hun eigen dieet en vergelijken de resultaten.