De broeken trends (herfst 2019)

Qua broeken hebben we een aantal nieuwe trends geselecteerd. Deze broeken vallen wijder en geven je look een nonchalante uitstraling. Je draagt ze dan ook niet met nette leren schoenen, maar met toffe sneakers. De hele strakke skinny-jeans kan je dus laten liggen, want als het aan ons ligt dragen we deze herfst loszittende broeken. Dit zijn de broeken trends van het najaar van 2019:

Cargo-pants

Cargo-pants zijn bezig aan een heuse comeback. De wijd-zittende casual broeken zijn erg comfortabel en hebben een ruwe uitstraling. Je ziet ze het meeste in kaki-kleuren en soms met wijde zakken op de broekspijpen. Een manier om een cargo-pants te dragen is om deze te combineren met witte sneakers en een oversized hoodie. Je gehele outfit krijgt hierdoor een relaxte uitstraling.

cargo, broekentrends
Foto via: Instagram dennisvanpeel

Wijde spijkerbroeken

Je las het al: de skinny jeans is voorlopig verleden tijd. In plaats daarvan gaan we voor de wijdere spijkerbroek. Dit model heeft echter nog wel een mooie pasvorm en zie je ook steeds vaker zonder scheuren. Een wijdere spijkerbroek kan je werkelijk met alles combineren: van een overhemd met pullover tot een simpel shirt met een goeie tussenjas. Probeer te spelen met pasvormen: doordat de spijkerbroek wat wijder is kan je dit benadrukken door het te combineren met strakke kledingstukken. Hierdoor combineer je een relaxte met een klassieke look.

wijde spijkerbroek, broeken trends

Cropped Pantalons

Niet alleen naar je werk of rondom de feestdagen is een pantalon een goed geschikt kledingstuk. Ook in het dagelijks leven, met een mooie coltrui of sportief jasje erboven geef jij een hele nieuwe draai aan de pantalon. Een terugkerend fenomeen is de afgeknipte pantalon of de pantalon die nét een maatje te kort is. Hierdoor krijgt de pantalon een speelsere look. Hoewel deze broek eigenlijk geschikter is voor de hogere temperaturen, is het een stijlvol en comfortabel kledingstuk wanneer je het in het najaar combineert met een paar hoge sokken.

broeken trends pantalon heren