Bridget Maasland geniet van een heerlijke vakantie

Het is de tijd waarin veel Nederlanders, alleen of met hun gezinnetje, op zomervakantie gaan. Voor de bekende Nederlanders is dat natuurlijk niet anders. Bridget Maasland besloot om samen met haar zoon Mees op vakantie te gaan naar Denemarken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Ze maken mooie herinneringen samen en zijn bijvoorbeeld al samen naar Legoland geweest. Mmaar toen ze gisteren besloten om even naar het zwembad in hun vakantiepark te gaan, gebeurde er wel iets heel eigenaardigs.

Zelfs in het buitenland niet onbekend

Veel Nederlanders zijn natuurlijk op vakantie, dus het is ook niet heel gek dat je in het buitenland een landgenoot tegenkomt. Echter is dat voor Bridget Maasland natuurlijk wel anders. Op het moment dat ze een landgenoot tegenkomt, herkent diegene haar al snel.

Dit exacte moment gebeurde bij het zwembad van hun vakantiepark. Bridget werd herkend door iemand die zei: “Jij bent toch Bridget”, waarop Bridget met “ja” antwoordde. De vakantieganger wilde graag met deze bekende Nederlander op de foto en Bridget vond dat prima maar vroeg wel of ze zich eerst even mocht aankleden. De reactie die ze daarop kreeg had ze misschien niet helemaal zien aankomen. De reactie van de fan was: “Nee hoeft niet hoor.”

Bridget had die opmerking niet verwacht, kon er zelf om lachen maar ging desondanks niet zonder kleding met de persoon op de foto. Ze was er zo van onder de indruk dat ze dit moment even moest delen met haar volgers op Instagram. Bekijk de foto hieronder:

bridget-maasland-foto-naakt-fan

Echt vies van een foto zonder kleding is onze Bridget absoluut niet. Zo plaatste ze eerder al een foto zonder shirt op Instagram.