De details over een Breaking Bad film zijn nog onbekend

Het is nog onbekend of het gaat om een sequel, een vervolg of dat het verder gaat binnen de tijdlijn van de serie. Volgens bronnen gaat het om een twee uur durende film over een ontvoerde man die weet te ontsnappen. Of de acteurs uit de serie terugkeren, zoals de hoofdrolspelers Bryan Cranston en Aaron Paul, is niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk of dat het gaat om een televisie film of dat ‘ie daadwerkelijk in de bioscoop komt. Het script zou worden geschreven door Gilligan, die ook zou de film zou regisseren en produceren. Daarnaast zouden ook Mark Johnson en Melissa Bernstein meewerken aan de film, die Breaking Bad en prequelserie Better Call Saul produceerden.

breaking bad MAN MAN

Breaking Bad is een hit

De werktitel van de film zou Greenbriar zijn en de opnames zouden deze maand al beginnen. Dit zou zijn in de Amerikaanse staat New Mexico. Breaking Bad werd in Amerika uitgezonden via AMC en in Nederland op de VPRO en Netflix. De serie liep van 2008 tot 2013 en gaat dus over scheikundeleraar Walter White. Hij hoort dat hij terminale kanker heeft en besluit een manier te bedenken om zijn gezin zonder financiële zorgen achter te laten. Daarom stort hij zich op de productie van crystal meth, samen met oud-leerling Jesse Pinkman. Na vijf seizoenen stopte de serie, maar volgde wel de prequelserie Better Call Saul, over de louche advocaat Saul Goodman. Ook deze serie is te zien via Netflix en in 2019 zal het vijfde seizoen te zien zijn.

Een knaller die nu al te zien is, is de Britse hitserie Bodyguard. Deze krijgt enorm veel lof en scoort zelfs 98% op Rotten Tomatoes.