Leuke camper cocktailbar in London

ABQ heet de bar, vernoemd naar een Breaking Bad aflevering die zich afspeelde in Albuquerque, New Mexico. De bar is helemaal in het thema van het rijdende scheikunde lokaal waar Walther White in de serie zijn praktijken uitvoert. In deze camper in London ga je niet experimenteren met dat goedje, maar mix je je eigen cocktail op een wel heel bijzondere manier.

Met een geel pak aan en reageerbuisjes vol alcohol in je handen, mix je het in een laboratorium-glas en maak je zelfs gebruik van gasflessen. Het deurbeleid is dat je de basis van je eigen cocktail meeneemt. Waarmee je het vervolgens mixt, bepaal je zelf in de Breaking Bad camper.

Je krijgt een blauwdruk voor al je cocktails

Op de tafels liggen een kaarten met daarop de recepten voor de cocktails die je die avond gaat mixen. Vervolgens helpt het personeel in de bar je om de perfecte cocktail te maken. (En zorgt ervoor dat de boel niet ontploft). En als dat niet al spannend genoeg is, hebben ze de camper vol met rookmachines en gekke fluorescerende verlichting gebouwd. En door de speakers van camper krijg je de beste mix van muziek die past bij het thema.

View this post on Instagram

Proper cooking yo. . #Repost with @Repostlyapp @neverfearnew Cooking up cocktails like a mad scientist at @abqlondon where my hair could glow to its fullest potential with their black lights 😍. I got invited down to 'cook' up some cocktails in this Breaking Bad themed bar in Hackney. They have a menu where you can choose two cocktails to create, and also include a welcome drink to get you started. Every cocktail involves some fun in creating it, whether it be dry ice made into mini ice cream cones, pressure pumps, or infusion smoke. Swipe through to see some videos of the magic. In terms of COVID safety, the space has been opened up for fresh air and they provide these fun 'let's cook' masks to wear when needed. We had so much fun, and would recommend sticking around after the experience as there is a bar onsite which serves fresh pizza. invite #londondatenight #abq #abqlondon #cocktailfun #madscientist #hackney #greenhair #glowinghair #cocktailslondon #mixologist #blacklight #mixingdrinks #londonguy #londondrink #breakingbad #letscook #wearamask #meninmasks #masks

A post shared by ABQ (@abqlondon) on

Naast de heerlijke cocktails die je zelf samenstelt, kan je pizza bestellen bij één van de lekkerste pizzeria’s van London. De pizzabakker was namelijk finalist bij de National Pizza Awards ‘19. Geen pizza is te gek voor hem, daarom noemt hij zichzelf ook ‘The Naughty Pizzeria.’

Breaking Bad cocktailbar is niet duur

Voor de prijs moet je de geweldige ervaring niet laten: voor een kleine 40 euro mag je één uur en 45 minuten in de camper genieten van de beste cocktailervaring van je leven. Krijg een keer een cocktail die niet door je vrienden is gemaakt waardoor de verhouding alcohol en andere ingrediënten een beetje uit balans is. En ben je ná de cocktailbar nog niet uitgekeken op het Breaking Bad thema? Boek dan eens een nachtje in het huis met het thema van de serie.