Je wil net de wc-rol pakken om de daad af te sluiten maar dan zie je hem al hangen. Je denkt: oké, wat voor psycho huis is dit en ik moet hier heel snel weg. Maar eerst even de wc-rol omdraaien. We kennen het allemaal en het is nog steeds een mysterie of het velletje nou aan de voorkant moet of aan de achterkant. Wij hebben gelukkig het antwoord voor jullie op de vraag: “hoe moet je een wc-rol ophangen?”

Hoe moet je een wc-rol ophangen?

Er zijn ook huishoudens die de wc-rol verticaal plaatsen in plaats van horizontaal. Dat is helemaal een vraagstuk die wij niet kunnen beantwoorden. Waarom zou je jouw pleepapier verticaal neerzetten? Dan rolt hij er toch niet lekker vanaf? Waar een mens wel niet allemaal over kan discussiëren. Geweldig.

hoe wc-papier ophangen voren of achteren

Het eerste velletje aan de voorkant of aan de achterkant? Dit is de hamvraag waar jullie het antwoord op willen weten. Zullen we het maar gewoon zeggen? De meeste Nederlanders hangen het eerste velletje aan de voorkant en dit is de juiste manier. Hangt het velletje aan de achterkant? Dan zijn er menig mensen die zich daar aan kunnen irriteren. Rustig maar mensen, het is alleen maar om je billen mee af te vegen. S. Wheeler heeft in 1891 nog een patentaanvraag gedaan over hoe een wc-rol nou gebruikt moet worden. Hilarisch en het wordt tot de dag van vandaag nog gebruikt.

Waarom hang het eerste velletje toiletpapier aan de voorkant en niet aan de achterkant?

Maar waarom zou je dan je poep rolletje met het eerste velletje naar voren ophangen? Er zijn verschillende redenen waar gemak toch wel het hoogst staat. Minder moeite doen is altijd een sterke factor bij ons luie wezens. Verder kan je je knokkels niet pijn doen als het velletje aan de voorkant hangt. Al vragen wij ons af hoe hard iemand zijn wc-papier dan nodig heeft, want om je knokkels pijn te doen bij toiletpapier pakken moet je toch echt in paniek zijn.

Nu weten jullie hoe je toiletpapier moet ophangen dankzij S. Wheeler, maar ben je tevens benieuwd of je wel je best hebt gedaan? Met deze wc-bril met weegschaal kan je zien hoe zwaar je boodschap was. Naar de wc gaan was nog nooit zo interessant geweest.