Geniaal: een opblaasbaar zitbad te koop

Niks geeft meer verkoeling dan even lekker chillen in je eigen zitbad. Uiteraard kun je ook gewoon een douche nemen, maar dit is toch net even iets lekkerder. Het wordt echter nog leuker. Je kan je opblaasbare zitbad ook gewoon op het balkon neerzetten of in de tuin. Natuurlijk even kijken of je genoeg privacy hebt tijdens het badderen, maar hoe lekker is dat.

 

Een bad op iedere plek

De omvang van het opblaasbare zitbad is het grootste voordeel. Zo zet je het binnen vijf minuten op en kun je binnen de kortste keren genieten van je eigen bad. Wil je het comfortniveau naar een hoger plan tillen, gebruik dan het meegeleverde zitkussen. Zo relax je optimaal en kom je na een lange dag op kantoor helemaal tot rust.

zitbad te koop

 

Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken, het is een all season bad wat is gemaakt van drie lagen plastic. Hierdoor blijft het water langer op temperatuur en geniet je zowel in de zomer als in de winter van je eigen verwenmoment. Het opblaasbare bad is 80 centimeter hoog en heeft een diameter van 75 centimeter. Het neem dus nog geen vierkante meter in beslag, maar wat wil je voor nog geen 8 tientjes voor een zitbad.