De Boerinnen Kalender van 2023

Net Nederlandse platteland zit vol met verborgen schoonheid, dat zie je direct aan de Boerinnen Kalender 2023. We worden wederom verblijdt met de knappe boerinnen die je nooit in modebladen of beautyshows ziet. Ze hebben het namelijk te veel naar hun zin op het platteland om zich daar zorgen om te gaan maken. Velen van deze meiden maakten voor één keer een uitzondering en mogen nu zeggen dat zij in de Boerinnen Kalender staan. Zoals boerin Tess Westerhof, die vorig jaar op de cover van de kalender schitterde.

Eind 2011 maakte de Boerinnen Kalender zijn debuut in Nederland. Niet alleen word de kalender elk jaar populairder, ook komen er honderden aanmeldingen binnen. Genoeg keuze dus tussen al die prachtige plattelandsmeiden en boerinnen. Ook is de kalender goed opgemerkt bij onze buurlanden. Steeds meer inschrijvingen komen namelijk vanuit België, vandaar dat er nu ook een Benelux-uitgave is gemaakt.

 

Natuurlijk komen de boerinnen niet alleen naar de fotoshoots van de kalender om een dag in de schijnwerpers te staan. Ze willen aandacht brengen voor de schoonheid van het platteland en een ode brengen aan alle voedselmakers en bloementelers. De boerinnen zijn trots op hun agrarische afkomst en daar staan ze bij. De kalender met een beschaafd spannend tintje is nu te koop op hun website.