Ja, je verliest gewicht als je poept

Om maar meteen met de deur in huis te vallen kunnen we je vertellen dat je inderdaad gewicht verliest als je poept. Maar hoeveel zal je dan afvallen? Ongeveer 100 gram per keer. Het hangt echter wel af van je frequentie van het aantal toiletbezoeken, hoeveel je eet, en hoe groot je bent.

Toilet

75 procent van je ontlasting bestaat uit water

Waar je misschien denkt dat het misschien vooral uit etensresten bestaat, bestaat het eigenlijk vooral uit water. Maar 25 procent van je ontlasting bestaat uit etensresten. Je verliest dus vooral veel water als je een grote boodschap moet doen.

Het is toch niet de manier kilo’s te verliezen

Zoals je misschien zelf al kan bedenken, is dit toch niet de meest efficiƫnte manier om af te vallen. Om namelijk op lange termijn af te vallen moet je lichaamsvet verliezen. Poepen zorgt er misschien voor dat je voor eventjes een heel klein beetje gewicht kwijt bent, maar daar blijft het ook wel bij.

Afvallen door poept

Afvallen? Andere manieren

Als je wil afvallen is dit dus niet de manier, maar wat is dat dan wel? Wij kunnen je wel wat advies geven. Veel mannen houden niet ontzettend veel van groenten en dat is begrijpelijk. Je kan echter wel bepaalde lekkere snackgroenten om af te vallen eten.