De 27-jarige rapper is een ware hit. Niet alleen in de afspeellijsten op streamingdiensten doet hij het goed, ook is hij flink aan het ondernemen geslagen. Hij verdient nu niet alleen grof geld met zijn nummers, maar hij verdiende ook een behoorlijke zak geld aan bijvoorbeeld zijn documentaire. Dat Boef er financieel goed voor staat, mag nu wel duidelijk zijn.

Tóch zet hij zijn auto te koop. Waarom? Nou, wellicht omdat Boef zijn rijbewijs kwijt is, of omdat hij een andere dikke bolide op het oog heeft. Hoe dan ook: deze Rolls Royce Wraith staat nu te koop voor een astronomisch bedrag.

auto boef

De Rolls Royce Wraith van Boef te koop

De rapper heeft de Rolls Royce pas amper twee jaar. Aan het vermogen van de auto kan het niet liggen: dit bakbeest heeft maar liefst 634 pk onder de kap en heeft een gewicht van 2.300 kilo. Daarnaast heeft de auto een V12-motor. En daar zijn de meeste liefhebbers van auto’s helemaal fan van. Maar dat is ook niet gek, want het geluid dat deze auto maakt is écht prachtig. En bij het stoplicht hoef je ook niet bang te zijn voor de Twingo die naast je staat: de 0-100 sprint van deze auto is 4,6 seconden.

En wanneer we naar de buitenkant van deze auto gaan kijken, zien we prachtige Mansory-velgen. De auto heeft een mat- met glimmend-zwarte wrap op de auto laten zetten. En eerlijk gezegd is deze wél aan vervanging toe. Desondanks dat heeft de auto nog steeds de uitstraling zoals je hem bij een échte Rolls Royce verwacht.

zijkant rolls royce boef

Wat is de prijs van de luxe Rolls Royce?

Een lederen bekleding aan de binnenkant én ook nog eens een sterrenhemel maken de auto écht af. Je kan nu dus trotse eigenaar worden van deze luxe auto. De Rolls Royce heeft nog maar 58.000 kilometer gereden, dus de kans is heel groot dat je er de komende jaren nog heel veel plezier van gaat hebben. Voor een vraagprijs van € 209.450,- staat de auto van Boef nu te koop.

binnenkant bekleding en sterrenhemel achterkant auto