BMW M4 wordt een brute camper

BradBuilds is een bedrijf dat auto’s die bekend staan om luxe om te bouwen tot een off-road monster met het liefst nog een extra tuning. Zo hebben ze een Safari auto gemaakt van een Tesla, maar dit keer was de BMW M4 aan de beurt. Niet alleen maakte ze er een off-road wagen van, waardoor je makkelijk met de auto door de woestijn kan crossen. Ook heeft het bedrijf de auto omgebouwd tot ware camper. In deze brute slaapbunker ben je van alle gemakken voorzien en scheur je zo weg wanneer dat nodig is.

BMW camper

Eenpersoonsbed met 500 PK

De BMW M4 is dan wel omgebouwd tot camper, het is en blijft een luxe wagen. Zo is er een mooi eenpersoonsbed in gezet zodat je goed kan overnachten in de auto. Met je vriendin slapen is even geen optie, maar daar zitten toch veel nadelen aan. Daarnaast is de auto voorzien van allerlei componenten die het overleven een stuk makkelijker maken. Zo zitten er zonnepanelen op het dak van de camper, zit er een kleine keuken in zodat je jezelf kan voorzien van een goede maaltijd en is de deur stevig genoeg om je te beschermen tegen flinke zandstormen en gevaar van buitenaf.

BMW m4

BradBuilds sportwagens

Naast de camper die ze nu hebben gemaakt, zijn ze ook altijd bezig om nieuwe projecten te starten. Zo maken ze van sportwagens auto’s die nog harder kunnen. Door ze te strippen en te tunen kunnen ze het volledige vermogen van de auto gebruiken. Toch blijft deze BMW M4 wel een van hun paradepaartjes. Hoelang ze ermee bezig zijn geweest, is niet duidelijk. Ook wordt er niet verteld voor hoeveel geld ze de auto hebben getuned. Op de Instagram van BradBuilds kan je in ieder geval nog meer van hun projecten bewonderen.

omgebouwde BMW tot camper