In Bloodline komen familiegeheimen aan het licht

Sommige series schitteren door grootse actiescènes en veldslagen. De serie Bloodline draait rondom een kleiner conflict: die binnen de familie Rayburn. De welvarende familie runt een hotel op een warm vakantieoord. Daar, onder de brandende zon, lijken Robert en Sally, samen met hun kinderen John, Kevin en Meg, een perfect leven te leiden.

Alles verandert echter wanneer bij een familiereünie een vierde kind opduikt. Dit kind is Danny, die door het verleden getekend is en hierdoor een ander levenspad is ingeslagen. Zijn terugkeer zorgt ervoor dat de onderlinge verhoudingen al snel op scherp komen te staan. De harmonieuze familie blijkt namelijk meerdere geheimen te bewaren en Danny lijkt vastberaden om deze aan het licht te brengen.

Bloodline

Drie seizoenen met een sterke cast

Tijdens de dertien afleveringen van het eerste seizoen bouwt de serie langzamerhand toe naar een ontknoping. De twee seizoenen die hierop volgen tonen vervolgens de nasleep van deze ontknoping en introduceren bovendien meer problemen en geheimen. Eén van de hoofdrollen wordt vertolkt door Kyle Chandler. Hij speelde eerder al in topfilms als The Wolf of Wall Street en Argo. Chandler werd voor zijn rol in Bloodline zelfs genomineerd voor een Emmy (de Oscar voor televisieseries). Ook Ben Mendelsohn, de acteur die Danny speelt, sleepte een nominatie binnen. Qua acteerwerk zit het in het geval van Bloodline dus wel goed.

Echte aanrader

Heb jij geen behoefte aan een nieuwe serie, maar ben je nog wel op zoek naar een vette film? Check dan vooral The Irishman. Deze film met onder andere Robert de Niro en Al Pacino is vanaf vandaag op Netflix te zien. Check hieronder de trailer van Bloodline en laat je onderdompelen in de hitte en familiegeheimen van de spannende serie.