Blingo is unieke vorm van online bingo

Iedereen heeft in zijn leven wel eens bingo gespeeld. Het hilarische aspect dat bij een bingoavond hoort, wordt afgewisseld met spanning en – als je geluk hebt – leuke prijzen. Door de corona-maatregelen zijn sociale activiteiten vaak teruggebracht tot onze eigen woonkamer. De kans dat we binnenkort weer massaal in de kroeg staan is niet groot. Tegelijkertijd is er een super leuke manier om tóch die geweldige vrijdagavond te hebben. Dit doe je door je aan te melden voor de Blingo avond.

Perfect vrijdagavond vertier

De Blingo avond wordt aankomende vrijdag tussen 21:00 en 00:00 via een Livestream op Facebook en YouTube uitgezonden. Bingokaarten zijn per drie te koop voor €15,- en zullen je waarschijnlijk een avond vol plezier opleveren. Nu iedereen thuis zit, zijn de mogelijkheden tot vermaak nogal beperkt. Tover jij echter een cocktail op tafel en stream jij de Blingo uitzending samen met je partner, huisgenoot of familielid, dan zit jij er in elk geval voor de vrijdagavond goed bij.

blingo

De geweldige prijzen die je kan winnen

Een bingo is natuurlijk geen bingo zonder prijzen. Bij de Blingo geldt dat hoe meer mensen er mee spelen, hoe meer prijzen er beschikbaar worden gesteld. Er wordt dus ook opgeroepen om zoveel mogelijk mensen te benaderen en mee te laten spelen. Er is duidelijk rekening gehouden met de huidige situatie. Zo zijn er drank, seksspeeltjes en verwenpakketten te winnen: stuk voor stuk prijzen die tijdens quarantaine goed van pas komen. Ook zijn er tosti-ijzers weg te geven. De hoofdprijs zijn twee vliegtickets van €500,- naar een bestemming naar keuze. Mocht je winnen, check dan  dus vooral de 10 goedkope reisbestemmingen in 2020. Ben jij geïnteresseerd geraakt, neem dan een kijkje bij het Facebook Evenement van de Blingo. Zo zit jij er vrijdag helemaal klaar voor. Vergeet niet je tickets te kopen. Met welke prijs ga jij er vandoor?