De Jong heeft een voorliefde voor PSV

De Nederlandse voetballer Luuk de Jong heeft recentelijk een prachtige nieuwe villa gekocht, gelegen in het hart van Eindhoven. Geboren in Zwitserland, verhuisde De Jong al vroeg in zijn leven naar Nederland en groeide op in de Achterhoek. Al snel bleek hij veel talent voor voetbal te hebben en begon zijn club carrière bij De Graafschap in 2008. Inmiddels heeft hij mogen spelen bij veel bijzondere clubs, waaronder FC Twente, PSV, Sevilla en zelfs de topclub FC Barcelona.

Sinds eerder dit jaar is Luuk de Jong weer teruggekeerd naar PSV. Of hij van plan is om binnenkort weer te vertrekken, dat betwijfelen we. Hij heeft nu een mooie nieuwe villa gekocht om dichtbij de club te kunnen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PSV (@psv)

Luuk de Jong zijn nieuwe villa in Eindhoven

Luuk de Jong heeft een goed salaris bij PSV, wat het voor hem mogelijk maakte om zo’n 1,77 miljoen euro neer te leggen voor deze stijlvolle villa. Een paar maanden geleden heeft hij al een beslag op het betreffende pand gelegd voor €65.000,- euro. De woning omvat een ruime leefruimte van 301 m2, met in totaal zes slaapkamers en vier badkamers. Deze kamers zijn verdeeld over drie woonlagen, met een kelder inbegrepen.

Verder is de villa omhuld door mooie aangelegde tuinen en verrijkt met twee terrassen, waarvan er één overdekt is. Aangezien het ook wel handig is om je auto(‘s) kwijt te kunnen, heeft ook deze nieuwe villa van Luuk de Jong een vrijstaande garage. Deze villa lijkt dé perfecte plek voor Luuk, zijn partner Lizanne van Zutven en hun zoontje om de aankomende jaren te wonen. Benieuwd hoe de villa eruit ziet? Check dan voetballershuizen.nl of kijk de foto’s hieronder:

Luuk de Jong nieuwe villa Luuk de Jong nieuwe villa