Nick Schilder

De 37-jarige Nick Schilder is in de Nederlandse popmuziek niet meer weg te denken. Met Simon Keizer vormt hij al jaren het duo Nick & Simon en hebben ze hun Volendamse tunes altijd klaar staan, waar ze ook zijn samen.

Niet alleen hebben ze een lange tijd aandacht gehad in de media met hun eigen mini-docu over de reünie met hun oude klas, ook zijn ze vaak te zien tijdens Beste Zangers. Daarover gesproken, Nick Schilder host die show regelmatig. Oke, genoeg gekletst over de carrière van de artiest. Laten we binnenkijken bij zijn voormalige villa.

nick schilder villa (1)

De luxe villa van Nick Schilder

Hij wilde zijn woning in Volendam verkopen. Beter gezegd: hij was al verkocht, maar de koop ging uiteindelijk niet door. Nick woonde dus al jaren in deze woning, maar dat snappen wij heel erg goed. Want de woning is een luxe villa waarin hij vrij zijn ding kan doen. In totaal telt de woning 210 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer in de villa te vinden.

Overigens is dit niet de enige woning die Nick in zijn bezit heeft: hij heeft ook nog een statige villa laten bouwen in Zeedijk, waar hij met zijn kinderen en vrouw woont. Het is niet duidelijk waarom hij niet lekker in Volendam is gebleven.

slaapkamer nick schilder

Dit kost de voormalige villa

De voormalige villa van Nick Schilder kostte, toen Nick hem in de verkoop had gezet, 1.150.000 euro. Een flink bedrag, maar dan heb je ook zeker wat. Of Nick de villa nog gaat verkopen of dat hij hem zelf houdt, is nog niet duidelijk. Wellicht dat ze het blijven gebruiken als vakantiewoning wanneer het gezin weer een weekend terug wilt naar de plek waar Nick thuis hoort. Wanneer Nick & Simon overigens met nieuwe muziek uitkomen, is nog niet duidelijk.

Check hieronder meer foto’s van de woning:

zwarte badkamer ruime villa volendam Luxe Villa Nick Schilder