Billie Eilish

Billie Eilish stond jarenlang bekend om haar unieke kledingstijl. Alles was erg wijd, ook erg ‘jongensachtig’, als we dat mogen zeggen. Het was voor vooral jonge vrouwen erg fijn om te zien dat het Billie niet ging om haar lichaam, dat ze die niet per se hoefde te laten zien om succesvol te zijn. Ze was gewoon zichzelf en dat was voor haar fans goed genoeg. Met haar wijde felle kleding en felgroene haar was zij een voorbeeld voor vele jongeren. Om eigenlijk niks te geven om wat anderen van je vinden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ondertussen is Billie Eilish compleet omgeslagen als het gaan om haar kledingstijl. Haar haren zijn van felgroen/zwart naar blond gegaan en haar kledingstijl is bloot voor haar doen. Het enige wat we normaal van Billie haar lichaam zagen waren haar handen, maar daar bleef het bij. Ondertussen laat ze een stuk meer van zichzelf zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Door één foto 100.000 Instagram-volgers minder

Billie vertelde in een interview dat ze 100.000 volgers verloren is omdat ze een foto van haar decolleté op Instagram had gezet. Zo vertelde aan Elle dat hier nooit zo op was gereageerd als ze een man was geweest. Vroeger droeg de zangeres het liefst elke dag jurkjes. Helaas durfde ze dit niet meer door haar slechte lichaamsbeeld. Daarom ging ze over op het dragen van hele wijde kleding in felle kleuren, dit werd echt haar stijl.

Haar volgers vinden het blijkbaar moeilijk om te zien dat Billie zo veranderd is in kledingstijl en dat ze nu vol zelfvertrouwen een foto van haar voorgevel op het internet zet. Billie vindt het zelf verschrikkelijk dat er zo op wordt gereageerd en dat er niet wordt gewaardeerd dat ze is wie ze nu is. Het is moeilijk te accepteren dat mensen daadwerkelijk veranderen, maar haar fans moeten daar maar genoegen mee nemen. Billie is wie ze is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie is een hele transformatie ondergaan. Bekijk ook hier de transformatie van Thomas van der Vlugt.