Ajax-trainer Maurice Steijn timmert hard aan de weg

Onlangs kwam naar buiten dat de 49-jarige Maurice Steijn de nieuwe trainer van Ajax wordt. Hij begon zijn carrière in de voetballerij echter eerst als speler. Zo kwam hij een paar seizoenen uit voor ADO Den Haag, NAC Breda en FC Kranenburg, waarna hij door een blessure zijn loopbaan moest beëindigen en aan de slag is gegaan als hoofdtrainer. Hij heeft onder andere gecoacht voor ADO Den Haag, VVV-Venlo, NAC Breda, Sparta Rotterdam en vanaf volgend seizoen dus ook het Amsterdamse AFC Ajax.

Qua carrière maakt de nieuwe Ajax-trainer dus grote stappen in de voetballerij, maar ook in zijn privéleven heeft hij het goed voor elkaar. Zo heeft Maurice Steijn samen met zijn vrouw Cilla twee kinderen, waaronder de FC Twente-speler Sem Steijn en zijn beeldschone dochter Biba Steijn.

Maak kennis met zijn dochter Biba Steijn

De 22-jarige Biba Steijn is – net zoals de rest van de familie – een sportieveling. Zo heeft zij namelijk altijd op het hockeyveld gestaan. Verder staat Biba in het dagelijks leven aan het begin van haar carrière als castingmodel en staat getekend bij het modellenbureau ZaZa Casting. Dat begrijpen wij maar al te goed, want met haar blonde haren en fel blauwe ogen maakt zij veel indruk op ons.

Daarnaast is Biba ook razend populair op social media. Zij heeft dan ook ruim 10.000 volgers op Instagram die zij regelmatig verblijdt met prachtige plaatjes op hun tijdlijn. Hier is onder andere te zien dat Biba graag op vakantie gaat en het geen enkel probleem vindt om in haar bikini te poseren.

Verder is ze  erg close met haar familie en trapt Biba ook graag lol met haar vriendinnen. Zo gaat zij regelmatig met haar vriendinnen uit en was zij twee weken geleden nog met haar prachtige vriendin Fleur Nijbacker op vakantie naar het feesteiland Ibiza. We kunnen dus wel stellen dat de dochter van Maurice Steijn een leuke verschijning is en wij hopen dan ook dat zij regelmatig bij de wedstrijden van haar vader komt kijken. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van de blondine (bron: Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B I B A (@bibasteijn_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B I B A (@bibasteijn_)