Wie is Fleur Nijbacker?

Fleur Nijbacker is 23 jaar oud en werkt in het dagelijks leven als zweminstructrice. Die baan staat haar op het lijf geschreven, want in haar vrije tijd deelt Fleur maar al te graag de ene na de andere bikinifoto met haar volgers op Instagram.  Zo heeft zij inmiddels al bijna 50.000 Instagram-volgers verzameld, die zij regelmatig voorziet van de mooiste foto’s op tropische bestemmingen. Zo reisde zij het afgelopen jaar af naar Ibiza, Zakynthos en Milaan en van die foto’s kregen wij het ook tropisch warm.

Verder is op haar Instagram te zien dat Fleur ondanks haar drukke leven als content creator altijd in is voor een feestje. Zo zien we haar op meerdere foto’s in leuke outfits de show stelen. En wij begrijpen maar al te goed waarom mensen ervoor kiezen om Fleur op hun tijdlijn voorbij te zien komen. Want met haar blonde lokken, lichte ogen en afgetrainde figuur is zij een prachtige verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fleur Nijbacker (@fleurnijbacker)

Populair op Instagram én YouTube

Naast haar fantastische foto’s kun je ook bewegende beelden van Fleur zien op YouTube. Hier heeft zij inmiddels een groot bereik van ruim 41,5k abonnees en laat zij haar leven wat meer in detail zien door middel van wekelijkse vlogs. Hierin zien wij onder andere wat zij per dag meemaakt en komt haar gevoel voor mode erg sterk naar voren door de verschillende outfits die zij samenstelt.

Verder neemt zij haar kijkers ook mee tijdens de verschillende prachtige reizen die zij heeft gemaakt. Ook beschikken de video’s over de nodige humor, wat haar al helemaal een droomvrouw maakt. Wij selecteerden onze favoriete foto’s van Fleur Nijbacker op Instagram, want beelden zeggen nu eenmaal meer dan duizend woorden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fleur Nijbacker (@fleurnijbacker)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fleur Nijbacker (@fleurnijbacker)