Opblaasbare jacuzzi

We willen allemaal natuurlijk optimaal genieten van het zomerweer. Mooi weer met blauwe luchten en een fel zomerzonnetje is heerlijk, maar een beetje verkoeling kan in dat geval zeker geen kwaad. Met de juiste jacuzzi maak je van jouw tuin of balkon een waar zomers paradijs. En als dat nou ook nog tegen een zacht prijsje kan, zou dat mooi meegenomen zijn. In dat geval kan een opblaasbare jacuzzi de oplossing voor jou zijn.

Een beetje opblaasbare jacuzzi hoeft helemaal niet duur te zijn. Opblaasbare jacuzzi’s zijn ook gemakkelijk in het gebruik. Met een pompje staat je eigen whirlpool in een mum van tijd in je achtertuin. Even vullen met water en voor je het weet zit je daar in de verkoeling. En niemand die jou nog wat maakt. Of nodig wat mensen uit. Dan kunnen ze zien hoe goed jij het voor elkaar hebt. Hieronder vind je onze vijf opties voor betaalbare, opblaasbare jacuzzi’s.

Aspen

Voor een schappelijk prijsje van 399 euro ben je de eigenaar van de Aspen. Deze opblaasbare jacuzzi met een omtrek van 1,68m bij 1,68m biedt plaats aan vier personen. De 128 bubbeljets geven jou een heerlijke massage. Door het strakke design en een afwerking van imitatieleer ziet het er nog chique uit ook.

Check hier voor meer informatie over de Aspen opblaasbare jacuzzi.

opblaasbare jacuzzi 4 personen

Caïman

De Caïman is een vierkante, opblaasbare jacuzzi met een compact en elegant design. De kunstlederen buitenkant is ultrabestendig en in de parelkleurige binnenvoering zit jij heerlijk. De Caïman kost je 499 euro en wordt geleverd met een slimme, economische motorunit, die je drie standen heeft: verwarming, massage en filtratie.

Voor meer informatie over de Caïman klik je hier.

Malibu

De Malibu is beschikbaar in twee varianten: vierpersoons en zespersoons. De vierpersoons heeft een inhoud van 710 liter tegen een prijs van 419 euro. De zespersoons versie heeft een inhoud van 1125 liter en kost je 499 euro. Beide versies zijn prettige, opblaasbare jacuzzi met een robuuste uitstraling, die gemakkelijk op te zetten zijn.

Kijk hier voor meer informatie over de Malibu opblaasbare jacuzzi.

jacuzzi in de tuin

Montana

Ook de Montana is verkrijgbaar voor vier en voor zes personen. De inhouden van 710 en 1125 liter blijven hetzelfde, net zoals het aantal bubbeljets: 110 voor de vierpersoons, 140 voor de zespersoons. Deze opblaasbare jacuzzi’s zet jij binnen no-time op. De Montana heeft een stijlvol uiterlijk en kan zelfs een temperatuur van 42 graden bereiken.

Voor meer informatie over de Montana jacuzzi’s kijk je hier.

jacuzzi 6 personen

 

Rover

Ook zeker het overwegen waard is de Rover. Deze fijne opblaasbare jacuzzi valt op door de vijfhoekige lay-out. De Rover biedt dan ook ruimte aan vijf personen. Voor 439 euro ben jij de trotse eigenaar van deze jacuzzi met een omtrek van 1,95m bij 1,95m. Door de stevige constructie is de Rover gemakkelijk te verplaatsen.

Voor meer informatie over de vijfpersoons Rover klik je hier.

 

Nog lucht over? Met deze opblaasbare XXL boot scheur jij als een baas over het water.