1. Egypte

Egypte is een prachtig en bijzonder reisland en perfect als je niet te ver wil reizen en toch van de zon wil genieten. In april is het daar rond de 25 graden en dus perfect voor een zonvakantie. Wil je graag op excursies en leuke activiteiten beleven? Dat is daar geen probleem! Je kunt velen piramides bezoeken en er zijn genoeg schitterende locaties waar je kunt snorkelen.

opzoek naar een zonvakantie in april? Bezoek dan Egypte

2. Marokko

In april is het in Marokko ongeveer 21 graden en zal het alleen nog maar meer oplopen als je richting het zuiden gaat. Als je lekker naar het strand wil gaan, dan zijn er in Agadir en andere badplaatsen aan de Atlantische kust voldoende mogelijkheden. Ben je meer van het verkennen van steden? Neem dan een kijkje bij in de plaatsen Fez, Meknes of Marrakech.

opzoek naar een zonvakantie in april? Bezoek dan Marokko

3. Griekenland

Griekenland is alleen maar zon, strand en warmte. Heerlijk! Je kunt prachtige eilanden ontdekken zoals Kos, Zakynthos of Kreta en daar de prachtige stranden bezoeken. Het voordeel is wel dat het in april een stuk minder toeristisch is en je lekker kan eiland hoppen zonder drukte. Kom meer te weten over de schitterende eilanden in Griekenland.

opzoek naar een zonvakantie in april? Bezoek dan Griekenland

4. Spanje

Spanje heeft velen mooie plekken waar je op vakantie kunt gaan. Je kunt richting Ibiza, Mallorca en de Canarische eilanden gaan, waar de natuur prachtig is en je heerlijk tot rust kunt komen. Ook heeft Spanje een groot aantal kustgebieden waar je veel kunt ondernemen. Als je opzoek bent naar een zonvakantie met vele soorten excursies, is dit een top keuze.

opzoek naar een zonvakantie in april? Bezoek dan Spanje

5. Italië

Italië staat bekend als een stijlvol land waar je heerlijke koffie, pasta’s en pizza’s kunt krijgen. Daarnaast is het natuurlijk ook een bekende vakantiebestemming met honderden musea, galerijen en monumenten. In april is het daar ongeveer 18 graden en nog steeds is dat heerlijk met een zonnetje erbij. Als je opzoek bent naar een zonvakantie waar je ook veel kunt zien, is het een aanrader om naar de Adriatische kust bij de omgeving van Venetië te gaan of de kust bij Pisa en Cinque Terre.

opzoek naar een zonvakantie in april? Bezoek dan Italië

6. Mexico

Het is iets verder vliegen, maar dat is het zeker waard. Het is daar namelijk wel 28 graden in april en dus ideaal voor een zonvakantie! Mexico heeft een kleurrijke cultuur, heerlijk eten, een prachtige natuur en sfeervolle oude steden waar je van alles kunt beleven. Als je opzoek bent naar een vakantie dat alleen bestaat uit relaxen, doe dit dan bij de prachtige stranden van de zuidwestkust. Ben je opzoek naar een feestje? Neem dan een kijkje in de steden Puebla, Guanajuato en San Miguel de Allende.

opzoek naar een zonvakantie in april? Bezoek dan Mexico