Beste bestemming om volledig tot rust te komen

De Malediven staan al in een respectabel rijtje van bestemmingen waar je heerlijk tot rust kan komen. Vooral op dit resort ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie. Het complex heeft een typische eco-uitstraling en heel veel milieuvriendelijke aspecten. De daken van het resort zijn volledig bedekt met zonnepanelen om het maximum van 50 gasten en 100 personeelsleden volledig te voorzien van groene energie. Zo krijg je naast een uitgerust gevoel ook nog eens een goed gevoel, omdat je groen bezig bent.

Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN

Het resort ligt op het privé-eiland Lhaviyani-atol. Dit eiland is alleen met een 40 minuten durende privé vlucht te bereiken, dus een exclusieve vakantie kan je het zeker noemen. Er zijn 15 bungalows beschikbaar die allemaal op een rond platform gebouwd zijn. Het zal geen gezellige familievakantie worden, want je moet 15 jaar of ouder zijn om in het resort te mogen verblijven. Wel kan je het gehele eiland afhuren voor bijeenkomsten en dan zijn kinderen uiteraard wel welkom.

Het resort is van alle gemakken voorzien

Het resort onderscheidt zich door de exclusiviteit, welness voorzieningen en ecologische uitstraling. Dit laatste hebben ze mede te danken aan de 984 zonnepanelen, het minimale gebruik van plastic, het gebruik van gecertificeerd duurzaam hardhout en het feit dat het restaurant vis alleen afneemt bij lokale vissers. De welness voorzieningen zijn de voornaamste reden voor een rustgevende vakantie. Er is een fitnessruimte, de mogelijkheden tot yoga, meditatie en massages. Daarnaast is er ook nog een ruimte met heilzaam zout uit het Himalaya-gebergte. Dit zout zou goed zijn voor ontspanning van de spieren en zenuwen.

Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN

Natuurlijk zie je deze luxe wel terug in de prijs. Een bungalow voor 2 volwassenen begint vanaf 3.000 euro per nacht. Waar een bungalow met 2 slaapkamers voor 4  volwassenen al minimaal 3.500 euro per nacht kost.

Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN Bestemmingen MAN MAN

Is dit nu iets te luxe voor je? Check dan deze 10 meest illegale en geheime plekken ter wereld.