Mocro Maffia (seizoen 5)

Mocro Maffia is zonder twijfel een van de beste series op Videoland. De serie vertelt het spannende verhaal van de vriendschap tussen Romano, Potlood en De Paus, die samen opklimmen van kleine misdaden naar grootschalige illegale handel in Amsterdam. Maar wanneer jaloezie hun vriendschap bedreigt, raken ze verwikkeld in een meedogenloze strijd tegen elkaar. In 2023 kwam het vijfde seizoen alweer uit en Mocro Maffia seizoen 6 kunnen we ook verwachten in de nabije toekomst.

IMDb score Mocro Maffia: 8.1

 

Alter Ego

In de mysterieuze wereld van Alter Ego mengen spanning, dood en liefde zich op unieke wijze. In deze samenleving vervult de dood haar taak door middel van klonen. Een jonge, stijlvolle vrouwelijke gedaante neemt de rol aan van alter ego voor elke doodskloon in de internationale Salvator Bank. Meedogenloos en onweerstaanbaar trekt de dood haar spoor.

IMDb-score Alter Ego: 7,9

 

The Traitors

In Traitors verwelkomt Alan Cumming twintig beroemdheden in een afgelegen Schots kasteel om uitdagende proeven te ondergaan voor een geldprijs tot $ 250.000. Drie verraders smeden een plan om de prijs te stelen van hun mededeelnemers, bekend als “de getrouwen.”

IMDb-score The Traitors: 7,6

Casa di Beau

Casa di Beau neemt je mee naar het betoverende Toscane, waar gastheer Beau van Erven Dorens wekelijks twee bijzondere gasten ontvangt. Te midden van prachtige natuur voert hij boeiende gesprekken en organiseert hij leuke activiteiten voor een interessante ervaring.

IMDb score Casa de Beau: 8

 

The Warship: Tour of Duty

The Warship: Tour of Duty volgt de HMS Queen Elizabeth tijdens haar eerste operationele missie. Gedurende zeven maanden reist het schip naar verschillende delen van een steeds onrustiger wordende wereld. Een opwindend, verrassend en ontroerend avontuur.

IMDb score The Warship: Tour of Duty: 8,3

 

Hockeyvaders

Een serie die ongetwijfeld op je lachspieren werkt. In Hockeyvaders bundelen drie vaders hun krachten om het 100-jarig bestaan van hockeyclub Laurentius onvergetelijk te maken. Wat begint als een poging om nog één keer te schitteren, eindigt in complete chaos met verstrekkende gevolgen voor henzelf, hun carrières, hun families en de club.

IMDb-score Hockeyvaders: 6,7

 

Één grote familie

Één grote familie draait om moeder Julia, haar twee dochters, zoontje en vriend Taco met zijn twee dochters en zoon. Het samengestelde gezin staat voor een aantal uitdagingen, zoals verschillende opvoedstijlen, verdriet over scheidingen en het wennen aan nieuwe gezinsleden.

IMDb-score Één grote familie: 7,2

 

Bureau Rotterdam

Bureau Rotterdam volgt Ewout Genemans terwijl hij zes koppels begeleidt tijdens hun diensten bij de Rotterdamse politie gedurende een half jaar. Van het arresteren van criminelen tot noodsituaties aanpakken; Ewout krijgt een dieper inzicht in de mens achter het uniform en de persoonlijke kant van agent zijn.

IMDb-score Bureau Rotterdam: 7,2

 

Special Forces USA: Who Dares Wins

In Special Forces USA ondergaan de deelnemers enkele van de zwaarste uitdagingen uit de echte selectieprocedure van speciale troepen. Hun doel is puur overleven, zonder zich bezig te houden met stemmen of eliminaties.

IMDb-score Special Forces USA: Who Dares Wins: 8,3

 

Incognito

De volgende spannende Nederlandse serie in deze lijst van de top 10 beste Videoland-series uit 2023. Incognito volgt undercover-agent Felix terwijl hij infiltreert in het leven van Lize om haar ware aard te onthullen. Een spannend verhaal vol geheimen en intriges ontvouwt zich wanneer de grenzen tussen waarheid en bedrog vervagen.

IMDb-score Incognito: 6,3