Mocro Maffia seizoen 5 staat volledig op Videoland

De laatste aflevering van Mocro Maffia seizoen 5 is volgens de acteurs van de Videoland-serie explosiever dan alle afleveringen bij elkaar. Het belooft dan ook een waar spektakel te worden. Nu Paus door Potlood om het leven is gebracht, heeft Samira nóg meer verantwoordelijkheden en zaken aan haar hoofd om het imperium van haar broer te runnen. Tegelijkertijd moet ze ook nog eens omgaan met haar man, die graag de voogdij wil over de kinderen, maar daar duidelijk geen kans voor krijgt. Paus krijgt daarentegen de opdracht om de gehele organisatie van Potlood te vernietigen, wat een hele klus gaat worden.

Aan de andere kant probeert Tatta een heel imperium op te bouwen. Er liggen kansen nu de organisatie van Paus op zijn kop staat. Echter gaat dit niet zonder slag of stoot. De broer van Tatta wordt ook geript én blijft maar domme keuzes maken.

 

Kortom, genoeg verschillende verhaallijnen die nog een knallend slot beloven. Aangezien het te veel is om alles in één aflevering te stoppen, komt er dus nog een seizoen aan van deze Videoland-hitserie.

Wanneer staat de release van Mocro Maffia seizoen 6 gepland?

De exacte releasedatum van Mocro Maffia seizoen 6 is nog niet bekend. Echter is het wel duidelijk dat het slotseizoen van deze spannende serie in 2024 zal verschijnen op Videoland. Wanneer de exacte releasedatum bekend is, zullen we jullie op de hoogte houden.