NoLabel

In de naam staat het al, het draait hier om no bullshit, transparantie staat hier hoog op het lijstje. Ze zijn duidelijk in hun prijsstrategie en waarom zij goedkoper zijn dan de rest. NoLabel staat dan ook bekend om zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Voor al jouw basics ben je hier aan het goede adres. De ideale webshop voor de Nederlandse man, stijlvol en simpel.

Online pakkenwinkels
Foto Instagram: worldofnolabel

Suitable

Een webshop die zich voornamelijk focust op de wat lagere prijzen. Ze bieden een zeer ruime keuze aan verschillende pakken en overige zaken. Iets minder hip dan NoLabel en Suitsupply, maar gewoon Nederlandse nuchterheid staat hier centraal. Dit valt ook af te zien in het design, maar mede doordat het hier allemaal iets nuchterder is ingericht, zijn de prijzen ook wat lager.

Suitsupply

Fokke de Jong begon hier ooit mee naast de A4, een winkel die was bestemd voor de zakenman die snel een nieuw pak nodig had. Vermaak kan binnen een halfuur plaatsvinden en net als NoLabel staan ze bekend om hun prijs-kwaliteitsverhouding. Bij het opstarten van de winkel nam oprichter Fokke de Jong al in ogenschouw dat een hybride winkel de toekomst heeft, en zo geschiedde.

Online pakkenwinkels
Foto Instagram: Suitsupply

Asos

Op Asos kan je alles vinden, van streetstyle tot zakelijk, er is voor ieder wat wils. Een winkel die zich niet alleen focust op zakelijke kleding, maar zeker een kijkje waard voor degenen die iets minder geld willen besteden. Zo heb je op Asos al een pak voor maar tachtig euro. Je moet dan wel in ogenschouw nemen dat dit pak natuurlijk op kwaliteit niet gelijkwaardig is met ander genoemde winkels.

The Society Shop

De voorloper op de meest bekende pakkenwinkels in Nederland, en daarom een winkel die absoluut niet mag ontbreken in dit overzicht. Zeker vanwege hun uitstekende made-to-measure sectie. Wanneer jij eenmaal bent opgemeten in de winkel voor een maatpak, kan jij online een pak aanschaffen dat direct goed zit. Alleen een kwestie van stof, knopen, voering en model uitzoeken en je hebt een pak dat naadloos aansluit. Het enige nadeel is dan weer wel dat je eenmalig naar de winkel moet om je op te laten meten. Maar bij elk pak dat je online aanschaft, zal je iets moeten laten vermaken wil je het perfect laten aansluiten.

Online pakkenwinkels zijn een uitkomst voor de mannen die niet van shoppen houden. Maar wanneer jij je eerste pak aanschaft is het misschien handig om eerst naar de winkel te gaan. Zo kan jij alles proberen en voelen. Hier vind je de beste pakkenwinkels in Nederland.