1. Hemsted – Amsterdam

Hemsted is gevestigd op de Haarlemmerdijk in Amsterdam en beschikt over overhemden, broeken, colberts, trouwpakken, jassen, accessoires en complete pakken op maat. Bij Hemsted is maatwerk de standaard. Ze streven naar kleding die lekker zit, goed aansluit en tegelijkertijd betaalbaar is, en de koffie staat altijd klaar.

hemsted-pakken-manman

2. Artisan The Label – Almere

De oprichter van Artisan weet waar hij over praat. Na vijftien jaar ervaring van high-end tailoring is zijn droom uitgekomen, namelijk het starten van een eigen zaak. Artisan The Label is gespecialiseerd in het maken van maatpakken. Bovendien produceren ze hoogwaardige bedrijfskledingcollecties, zoals bijvoorbeeld voor de Rabobank.

3. No Label – Amsterdam

No Label vond je al terug in ons rijtje van tien beste heren kledingwinkels in Amsterdam, maar naast de perfecte casual outfit doen ze hier ook aan tailoring. Wanneer je een afspraak maakt, verzekert No Label je ervan dat je met een goed op maat gemaakt pak de deur uitgaat tegen een eerlijke prijs.

nolabel-pakken-manman

4. OGER – Amsterdam

Naast drie vestigingen in Amsterdam, heeft OGER ook vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Haarlem en met meer dan 100 Personal Advisors moet jij dat pak kunnen vinden dat bij jou past. En mocht dit dan nog niet lukken, dan maakt OGER een op maat gemaakt pak, precies naar jouw wensen.

5. The Tailormates – Amsterdam

Een pak kiezen voor jouw lichaamsbouw kan lastig zijn, maar voor The Tailormates niet. Zij maken gewoon een perfect pak op maat voor je. Naast maatpakken biedt the Tailormates speciaal voor degene die ‘Mate’ van de store zijn persoonlijke tailors, een drycleaning service, een persoonlijke app, een puntenspaarprogramma en meer. The Tailormates op de Zuidas in Amsterdam weet hoe ze zijn klanten tevreden moet houden.

pakken-thetailormates-manman

6. Suitable – Amsterdam

Met 13 vestigingen in onder andere Amsterdam, Arnhem, Breda, Utrecht en Maastricht, is Suitable er voor iedereen. Naast complete kostuums bieden zij ook losse jassen, colberts, overhemden of broeken aan, want een pak hoeft natuurlijk niet altijd uit dezelfde stoffen te bestaan.

7. Van Lange mode – Breda

Naast casual wear biedt Van Lange mode in Breda een brede collectie suitable wear. Ze beschikken over een collectie van Italiaanse topmerken van hoge kwaliteit, zoals Armani en Corneliani, maar ook scherper geprijsde merken als Hugo Boss of Paul Smith.

8. Gallery Tailors – Amsterdam

Gallery Tailors is gevestigd in de Jordaan in Amsterdam. Het is een boutique die zich specialiseert in custom-made pakken, shirts, jeans, jassen en knitwear van hoge kwaliteit.  De mannen Bastiaan en Tom hebben oog voor detail en zorgen dat jouw pak compleet uniek is.

pakken-gallerytailors-manman

Voor sommige gelegenheden heb je echt een pak nodig, voor andere gelegenheden moet je er gewoon netjes uitzien. Maar dit verschil is lastig te bepalen. Lees daarom ook even dit artikel over hoe je er smart uitziet zonder pak.