Muziek in 2017

We schreven al eens over de beste nummers voor op reis en hoe je je productiviteit verhoogt met de juiste muziek. Aspecten uit ’t dagelijks leven waarbij muziek een belangrijke rol vervult. Omdat we dus actief bezig zijn met de beste nummers voor ’t meest geschikte moment, kunnen we rustig stellen dat ons dit jaar heel wat muziek ten gehore is gekomen. Soms prachtig, soms schrikbarend slecht. Omdat die laatste categorie nou niet bepaald een best of kan vormen, hebben we toch voor de betere platen gekozen.

dit waren de beste nummers uit 2017 amusicmoment MAN-MAN

Samen met Amusicmoment hebben we een selectie gemaakt van de beste platen van dit jaar. Het zijn niet alleen platen die je terug kunt vinden in de top-40 lijsten, maar ook nummers die wat minder bekend zijn en minstens hetzelfde muzikale niveau halen. De afspeellijst is wat dat betreft een grote variatie van nummers die in 2017 uitgebracht zijn en beslist een plekje in de spotlight verdienen. Oordeel zelf maar en beluister de afspeellijst hieronder.

We kijken nu al uit naar de muziek die we kunnen verwachten in 2018. Het is altijd interessant om te zien hoe ieder jaar zich muzikaal ontwikkelt ten opzichte van het voorgaande jaar. Mocht je nog benieuwd zijn naar de selectie van 2016, die hebben we hier.