Haarstijlen bij een terugtrekkende haargrens

Als je denkt dat een terugtrekkende haargrens heel jouw look verpest, dan zit je verkeerd. Er zijn wel degelijk een aantal kapsels die jij kan rocken. Check it out:

The French Crop

Dit is een look die de laatste jaren razend populair is geworden, zelfs onder de mannen die totaal geen last hebben van een terugtrekkende haargrens. Deze haarstijl wordt gekenmerkt door een langere bovenkant ten opzichte van de kortere zijkant en achterkanten. Het is een ideale look wanneer je last hebt van een terugtrekkende haargrens en hij past bij vrijwel elke gezichtsvorm. Je haar wordt namelijk naar voren gebracht en is heel makkelijk te stijlen. Gebruik hoogstens een kleine hoeveelheid wax of clay en je Franse coupe is helemaal ready.

terugtrekkende haargrens man man 02 terugtrekkende haargrens man man 03

The Buzz Cut

Als de terugtrekkende haargrens je toch enorm begint op te vallen, is de Buzz Cut wellicht een goede keuze. Echter is dit een haarstijl die niet iedereen staat. Het is van belang dat je ‘het perfecte gezicht’ hebt: een gezicht welke perfect in proportie is. Indien je besluit voor deze cut te gaan, zorg ervoor dat deze niet te kort en dun wordt. Vraag desnoods je kapper om deze look met een schaar te proberen in plaats van een tondeuse. Dit is wel een look die heel gemakkelijk te stijlen is, je hoeft er namelijk niks (!) aan te doen, handig toch?

terugtrekkende haargrens man man 04 terugtrekkende haargrens man man 05

The Short Cut

The Short Cut is een perfecte stijl als je haargrens lichtelijk terug begint te trekken. Door de zijkanten wat langer te laten dan bij de Franse coupe, krijgt je kapsel meer volume. Hierdoor is dit kapsel veelzijdiger en kan je er dus net wat meer kanten mee op. Gebruik ook bij deze look geen natte producten. Kies voor een clay waardoor je hoofdhuid beter bedekt zal worden en zorg ervoor dat je haar een warrige look krijgt.

terugtrekkende haargrens man man 07 terugtrekkende haargrens man man 06

 

Om de bovenstaande kapsels te stijlen, dien je gebruik te maken van de juiste clay of wax. Wij maakten een selectie: 

 

The Bold Look

Op een gegeven moment wordt het wellicht tijd om te accepteren dat je je mooie volle haardos kwijt bent. Er zit dan niks anders op dan all the way te gaan. Ga helemaal kaal of laat een dun laagje haar over. Echter hoef je dit zeker niet als laatste optie zien. Vrouwen vinden kale mannen namelijk sexy.

vin diesel the rock