Wat zijn goede dating apps?

Ben je op zoek naar een relatie of iets kortstondigs? Dan is een dating-app altijd handig. Hieronder vind je zes van de beste dating-apps van 2023 met ieder hun eigen concept. Succes met swipen!

Inner Circle

The Inner Circle is een Nederlandse datingplatform voor hogeropgeleiden die in dezelfde stad wonen. In 2012 werd het opgericht door David Vermeulen en Michael Krayenhoff. De app richt zich op het samenbrengen van de singles op de app. Naast dat je ook gewoon een date kan afspreken samen, kunnen gebruikers elkaar ook ontmoeten op evenementen georganiseerd door The Inner Circle. In tegenstelling tot andere dating app is het meer een sociaal netwerk vergelijkbaar met Facebook.

inner circle beste dating apps 2023

Happn

Zag je een knappe vrouw in een bar zitten, maar was er geen goede gelegenheid om haar aan te spreken? Voor dit soort situaties is Happn gemaakt. Deze app werkt als Tinder, maar is uniek omdat het focust op mensen die in een straal van 250 meter van jouw telefoon zijn geweest. Zo krijg jij nog een tweede kans om die leuke vrouw in de supermarkt aan te spreken.

happn dating app

Bumble

Bumble is vergelijkbaar met Tinder, maar met één groot verschil: vrouwen moeten hier het eerste bericht sturen. Ook is het mogelijk om te filteren op allerlei voorkeuren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een relatie, maar wil je absoluut geen kinderen? Dan is het op Bumble mogelijk om te zoeken op singles die dit ook niet willen. Ook is het mogelijk om te zoeken op potentiële matches met filters voor religie, alcohol, roken, sport en politieke voorkeur. Scheelt weer heel wat onnodige gesprekken met mensen waarmee je totaal niet op één lijn ligt.

bumble goede dating apps 2023

Raya

Raya is een exclusieve dating app bedoeld voor mensen die (vaak) beroemd zijn, er goed uitzien en succesvol zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar potentiële leden en slechts 8% van de aanmeldingen worden toegelaten. Vandaar dat er slechts 10.000 gebruikers op het platform zitten. Ook zou Monica Geuze haar partner hier ooit ontmoet hebben.

goede dating apps voor veel matches 2023

Lexa

Lexa werd opgericht in 2002 en bestaat daarmee langer dan Tinder. Het is een van de populairste sites voor Nederlandse singles en vooral gericht op het aangaan van serieuze relaties. Via de app kan je swipen en matchen met vrijgezellen.

lexa

Tinder

Tot slot is Tinder is zonder twijfel de bekendste dating app. De app werkt door het swipen naar links (geen interesse) en rechts (wel interesse) om zo op jacht te gaan matches. Vervolgens kan je er chatten en daten. Wist je trouwens dat we uitzochten hoe vaak je per dag kan swipen op Tinder?

tinder