Alles wordt een stuk duurder

Het is je vast niet ontgaan dat zo ongeveer alles een stuk duurder lijkt te worden. Naast de prijzen in winkels gaan de prijzen voor het gas, water, licht en elektriciteit ook omhoog. Dat maakt het voor de meeste mensen in Nederland zeker niet gemakkelijk, al helemaal omdat er een deel van Nederland is dat lastig rond kan komen. Het enige wat je hier zelf aan zou kunnen doen, lijkt het, is om toch proberen zuinig te zijn en te blijven besparen. Maar gelukkig staan we er niet helemaal alleen voor: er zijn steeds meer bedrijven die proberen met slimme oplossingen te komen.

 

Bol.com verkoopt een elektrisch wasrek

Heb jij wel eens uitgezocht wat het kost om je kleren altijd te wassen en te drogen aan de hand van een machine? Dat kan namelijk nog wel eens aardig oplopen afhankelijk van je machine. Toch is het in deze tijd verstandig om te kijken op welke plekken jij zelf kunt besparen. Op Bol.com staat bijvoorbeeld dit geniale product: een elektrisch wasrek van Umizi Cleaning.

elektrisch wasrek droogrek geld besparen gadget bol

Elektrisch wasrek

Bol.com €79,95 Shop nu

Dit is een wasrek zoals je gewend bent, alleen dan met twintig verwarmingsbuizen. Je kunt het aansluiten op een stopcontact en je was er aan ophangen. Doordat het aluminium de warmte geleidt, drogen je kleren dus extra snel. Het wasrek is vijf minuten na aansluiten al opgewarmd. Wees ook niet bang dat je kleren zullen beschadigen, want dit wasrek heeft een maximum temperatuur van 45 – 55 ยบ Celsius en heeft een algemeen vermogen van 230 Watt. Daarnaast is dit elektrische wasrek ook nog eens energiezuinig en kun je het makkelijk inklappen en opbergen. Check de website van Bol.com voor de prijs en meer informatie.