Ben & Jerry’s en Nike staan voor een unieke samenwerking

Ben & Jerry’s is één van de grootste ijsmerken van het moment. Met hun grote en bijzondere aanbod aan smaken zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen. Eerder kwamen ze al met een ijs met whiskysmaak: Urban Bourbon. Zoals je weet begeeft Nike zich in een totaal andere sector. Zij verkopen namelijk allemaal sportartikelen zoals deze toffe sneakers. Nu gaat Nike samen met Ben & Jerry’s een sneaker op de markt brengen. Wanneer je het design ziet, worden de invloeden van Ben & Jerry’s direct duidelijk.

Schoenen

Chunky Dunky

De nieuwe sneaker gaat de naam ‘Chunky Dunky’ dragen. Het gaat om een limited edition-uitvoering van de ‘Dunk Low’ sneaker van Nike SB. Het design van de sneakers is gebaseerd op de ijssmaak Chunky Monkey. Zo zal elke Ben & Jerry’s liefhebber de print en texturen van de sneaker direct terug herkennen uit hun favoriete ijs. Deze vette sneakers zullen zo’n 100 euro gaan kosten. Via Ben & Jerry’s kan je ook nog meedoen met een speciale actie waarmee je de sneakers kan winnen.

Ben & Jerry's en Nike

Waar kan je de sneakers krijgen?

Als je deze sneakers nou vet vindt, en je ze graag aan wil schaffen, zal dat vanaf 23 mei mogelijk zijn. Dan zullen ze namelijk wereldwijd bij een beperkt aantal Nike SB retailers in de winkel komen. In Nederland zal dat het geval zijn bij Ben-G Skateshop in Amsterdam, Sevenply in Rotterdam en SPARKLY in Zwolle. Als je ze nou wil bestellen kan dat in de SNKRS app vanaf 26 mei. Hoe dan ook: als je ze graag wil hebben moet je er snel bij zijn want naar verwachting zal de limited edition Chunky Dunky sneaker snel uitverkocht zijn.