Bekende Nederlandse vrijgezellen

Wij maakten een fijne selectie van acht dames die vrijgezel zijn. Sit back, relax and enjoy. 

Geraldine Kemper

Natuurlijk hoort Geraldine Kemper zeker bij deze selectie van mooie vrouwen. Je ziet haar vaak voorbijkomen op de buis en wij kijken dan ook maar al te graag naar haar. Geraldine en haar vriend Paul zijn pas net uit elkaar gegaan waardoor ze nu weer vrijgezel is.

Maan de Steenwinkel

Na haar break-up met Tony Junior is de beeldschone Maan weer single. De oud-winnaar van de Voice of Holland heeft voor zover bekend nog geen nieuwe relatie dus nu is het moment om je kans te grijpen!

View this post on Instagram

🐣

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Charelle Schriek

Nadat Charelle Schriek en Martin Garrix afgelopen november uit elkaar zijn gegaan is deze schoonheid weer single. Ze is een model en influencer en wij kunnen wel zien waarom.

Monica Geuze

Monica Geuze en Lars Veldwijk verbroken onlangs hun relatie. Ondanks dat Monica moeder is geworden is ze nog steeds een mooie gewaarwording.

View this post on Instagram

MG

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

Cindy Kimberly

Er waren geruchten dat Cindy Kimberly aan het daten was met de wereldkampioen van de Formule 1: Lewis Hamilton. Vier maanden geleden werd echter bekend gemaakt dat deze relatie van de prachtige Nederlandse voorbij is, wat betekent dat ze weer vrijgezel is. En dat vinden wij stiekem helemaal niet zo erg.

View this post on Instagram

i miss Spain 🥺

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

Isha van Dijk

Deze knappe influencer mag er zeker zijn. Ze had een relatie met YouTuber Gio Latooy, maar dit is afgelopen augustus tot een einde gekomen waardoor ze weer single is. Op haar Instagram kan je genieten van de mooiste plaatjes!

View this post on Instagram

Heatstroke 🛒

A post shared by Isha (@ishh) on

Celine Huijsmans

Celine Huijsmans is een bloedschone nieuwslezeres op de radio. Naar onze mening zou het geen slecht idee zijn als ze de overstap zou maken naar de televisie want haar zouden we wel vaker willen zien.

Puck Moonen

Puck Moonen had een relatie met collega wielrenner Eli Iserbyt. Dat is echter een klein jaar geleden uit gegaan, waardoor de jacht op één van de mooiste vrouwen in het wielerpeloton weer geopend kan worden.

View this post on Instagram

Me on my way to get some snacks

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen) on