De Braziliaanse voetvolley-spelende Lara Richard Jucá

Brazilië is niet alleen het land van het carnaval en Neymar Junior, maar ook van voetvolley. Dit spel is vergelijkbaar met Beach Volley, maar het belangrijkste verschil is dat voetvolley wordt gespeeld zonder je armen en handen te gebruiken en het vooral aankomt op je voeten, borst en dijen om de bal over te kunnen spelen. Er zijn maar weinig mensen die een talent hebben voor dit spel, maar de 20-jarige Braziliaanse Lara Richard Jucá is hier zeker één van. Zij weet regelmatig de mannen omver te blazen met haar ongekende techniek, maar ook met haar fantastische figuur. Lara speelt het spel in een hele strakke bikini wat fenomenale beelden oplevert.

 

Omdat bikini’s haar zo ongelofelijk goed staan is zij hier in ook haar eigen bedrijf gestart. Zo heeft zij haar eigen bikini webshop Lara Juca, waarvoor zij alle bikini’s zelf heeft ontworpen en hier regelmatig zelf model voor staat. We kunnen dus wel stellen dat Lara een goed voorbeeld is van the beauty and the brains!

Ook op Instagram steelt zij de show

Verder steelt Lara Richard Jucá ook de show via sociale media en is zij inmiddels uitgegroeid tot een content creator. Zo heeft de Braziliaanse ruim één miljoen volgers verzameld op Instagram, die zij regelmatig voorziet van voetvolley-spelende content. Hier is te zien dat haar lichaam al het werk doet en dat is zeker geen straf om naar te kijken. Daarnaast zijn er ook genoeg uitdagende shots op haar Instagram-account te vinden, waarin zij maar al te graag poseert in een van haar eigen bikini’s. Kortom, Lara is een veelzijdige vrouw waar we best wel eens een potje voetvolley mee zouden willen spelen. Bekijk hieronder een greep uit onze favoriete Instagram-berichten van haar: