Wie is Villemo Dahlqvist?

Villemo Dahlqvist, oftewel Rut Alice Villemo Dahliqvist, is een schitterende 21-jarige voetbalster en is geboren in SkellefteƄ, Zweden. Deze mooie vrouw heeft onlangs indruk gemaakt door te tekenen bij het professionele voetbalclub in Zweden. Villemo heeft de positie middenvelder en draagt met trots de kleuren van AIK Fotboll Dam, de bekende voetbalclub uit Stockholm.

Toen ze begin dit jaar de overstap maakte naar haar nieuwe club, stonden plotseling alle schijnwerpers op de blondine gericht. De jongedame werd gepresenteerd met een aantal foto’s, die viraal gingen op het internet. De onderstaande foto kreeg zo’n 11 duizend likes, wat een heel flink aantal is. Veel fans reageren positief op de transfers en prijzen de looks van Villemo. Zo valt de laaiend enthousiaste reactie ‘Mama mia!’ te lezen.

Villemo Dahliqvist
Foto via Instagram villemodahlqvist

Villemo heeft momenteel zo’n 7 duizend volgers op haar Intstagram-account en wij denken dat dit aantal alleen maar zal stijgen in de toekomst. Op haar profiel deelt ze foto’s op en buiten het voetbalveld. En eerlijk is eerlijk, wij zouden alleen voor deze dame al een seizoenskaart aanschaffen. Hieronder vind je een aantal foto’s van het Instagram-account van Villemo Dahlqvist:

Villemo Dahliqvist
Foto via Instagram villemodahlqvist
Villemo Dahliqvist
Foto via Instagram villemodahlqvist