Matt laat zijn vriendin met andere mannen naar bed gaan

Matt en Zoë zijn als koppel samen in het programma Love Don’t Judge gekomen. Hierin vertelden zij dat ze een open relatie hebben. Matt kwam zelf met het idee om zijn vriendin het bed te laten delen met andere mensen. Matt heeft voor Zoë nog een relatie gehad. Hier werd hij bedrogen door zijn vriendin.

Toen Matt en Zoë een aantal maanden aan het daten waren, kwam Matt met het idee. ‘Toen je ermee instemde, was ik er blij mee, omdat ik eerder met je heb gesproken – ik was (eerder) bedrogen, dus ik was best blij iemand te vinden die niet achter mijn rug om vals zou spelen.’  Zoë stemde dus in met zijn idee en voor Matt was het een opluchting. Zoë zou vanaf dat moment dus tussen de lakens mogen duiken met andere mannen.

Britse man laat vriendin met andere mannen het bed delen wanneer hij aan het werk is

Matt was soms wel jaloers

Een vrouw met andere mannen delen… dat zorgt niet altijd voor het juiste gevoel. ‘Ik zou niet zeggen dat ik nooit jaloers zou zijn’, deelde hij. ‘Het is best een fijn gevoel, ook al is het jaloezie.’ Voor velen is jaloezie een onaangenaam gevoel, maar niet voor Matt. Het was ook niet alsof Matt veel zou missen. Het koppel had namelijk besproken dat Zoë ook foto’s en video’s van haar avontuurtjes naar Matt zou sturen. Door deze afspraak voelde Matt zich niet buitengesloten en kwam hij erachter dat hij niemand zo vertrouwde als Zoë.

Een nieuwe carrière voor Zoë

Aangezien Zoë toch hier en daar al wat foto’s en video’s had, kwam ze op het idee om een account aan te maken waarop Zoë specifieke volwassen content plaatst, wat ze natuurlijk tegen betaling doet.  Zo is Zoë haar nieuwe carrière begonnen. Na haar nieuwe ervaringen, leek het haar ook een goed idee als Matt hetzelfde zou doen.

Zo vroeg Zoë aan Matt of hij ook met andere het bed wilde delen. Sommige zouden misschien gelijk inspringen, maar Matt twijfelde toch wel heel erg. ‘Ik heb nooit met iemand anders willen slapen’, zei hij tegen Zoe. ‘Je wilde me het zien doen.’ Daarom stemde Matt ook in en zou hij dus ook met andere het bed gaan delen.

Matt en Zoë gaan er samen op uit

Nu Matt en Zoë beiden met andere mogen slapen, gaan ze samen ook erop uit om nieuwe mensen te leren kennen. Zo gaan met zijn tweeën allemaal leuke clubs af om mensen te vinden voor een “leuk avontuurtje”. Matt vertelt op het laatste dan nog: ‘We verbergen niets voor elkaar – helemaal niet – omdat het niet nodig is. Zoals ik al zei, er is meer vertrouwen in deze relatie dan ik heb gehad met alle anderen.’ Hieruit valt dus wel op te merken dat Matt en Zoë zich helemaal thuis voelen in hun open relatie.

Benieuwd of een open relatie iets voor jou is? Lees hier zes signalen die laten blijken dat jij een open relatie zou moeten beginnen.