Van een metselaar tot actieheld

Een meesterbrein achter een serie misdaden op journalisten weet de schuld op de gehele CIA te schuiven. Het aantal moorden loopt steeds meer op, en de inlichtingsdienst lijkt steeds meer in de problemen te raken. Ten einde raad schakelt de CIA hun laatste meestertroef in: de rebelse ex-agent Steve Vail, wie de crimineel vanuit het verleden ook nog blijkt te kennen.

THE BRICKLAYER

Vail heeft er echter niet zoveel zin in. Hij heeft de CIA achter zich gelaten, en leeft het sobere leven van een metselaar (vandaar de naam ‘The Bricklayer’). Nadat Steve zelf wordt aangevallen, moet hij toch in actie komen. Zijn verleden als gepensioneerd agent wordt in een compleet ander daglicht gezet, waardoor hij harde waarheden onder ogen moet zien. Gaat het Vail lukken om de wandaden tegen te houden?

Bekijk hieronder de trailer van The Bricklayer:

 

Regie en cast van The Bricklayer

De regie van de film is in handen van Renny Harlin. Hij heeft al meerdere grote films op zijn naam staan, waaronder Die Hard 2 en The Legend Of Hercules. Ook zit de cast bomvol met filmsterren. Meerdere grote acteurs bekleden een sleutelrol in deze spannende actiefilm. Zo speelt Aaron Eckhart de hoofdrol van Steve Vail. Aaron Eckhart heeft in meerdere grote films gespeeld zoals The Dark Knight en Olympus Has Fallen. Geen kleine speler dus.

THE BRICKLAYER

De beeldschone Nina Dobrev, bekend van Vampire Diaries, heeft de rol van Kate. Zij speelt in de film een vlam uit het verleden van Steve Vail. Ook heeft Clifton Collin jr. (bekend van The Traffic) de rol te pakken van het meesterbrein achter alle misdaden. Al met al, een veelbelovende cast!

Bricklayer Film

Al helemaal warm geworden? The Bricklayer is vanaf 15 februari 2024  te zien in de Nederlandse bioscopen.