Wie is Beate van der Weide?

Voor degenen die haar nog niet kennen: Beate van der Weide zorgde voor veel plezier tijdens het kijken van De Bachelor. Ze stond in het programma op Videoland voor haar eigen behoeftes en ze was niet bang om dit te uiten. Al snel wist ze hierdoor veel volgers te krijgen en het wekte vooral een hoop reacties op bij de kijkers van het programma.

Voordat ze besloot mee te doen aan De Bachelor heeft ze ooit meegedaan aan de Miss Nederland-verkiezingen. Ze had geen modellenervaring, maar ze wilde zorgen voor meer bewustwording over immuunziekten. Zo heeft ze zelf suikerziekte en colitis ulcerosa, dat is een chronische ontsteking aan de dikke darm. Ze heeft de verkiezing dan wel niet gewonnen, maar toch is ze blij met haar deelname en mag ze zeker trots zijn op haarzelf.

Prachtige bikinifoto’s

Dat Beate van der Weide ervan houdt om actief te zijn op sociale media kunnen we in ieder geval wel merken. Ze deelt regelmatig foto’s van haar tijd bij De Bachelor, met vriendinnen, op vakantie of de andere foto’s in classy outfits. Onlangs heeft Beate een aantal verbluffende bikinifoto’s geplaatst op haar Instagram-account die veel aandacht hebben getrokken. In deze foto’s is ze niet alleen beeldschoon, ze straalt ook een hoop zelfvertrouwen uit.

Bekijk hieronder de foto’s van de Instagram van Beate van der Weide:

beate van der weide bikini beate van der weide bikini beate van der weide bikini